پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
ثبت برند

ثبت برند فارسی

ثبت برند فارسی

ثبت برند و علامت تجاری به دو صورت فارسی و لاتین امکان پذیر است. برای ثبت برند فارسی شرایط و مقررات خاصی در نظر گرفته شده است. ثبت بنرد فارسی به دو صورت حقیقی و حقوقی امکان پذیر است که در ادامه تمامی مدارک مورد نیاز برای هر کدام از این انواع برند ها را مورد بررسی قرار می دهیم.

برند های مطرحی که در زمینه های مختلفی تولیدی و خدماتی فعالیت می کنند، می توانند با پرداخت ارزان ترین هزینه ثبت برند در ایران، به راحتی برند و علامت تجاری خود را به ثبت برسانند. مشاوره رایگان و آنلاین 24 ساعته از طریق پایدار ثبت می تواند در انتخاب اسم برند و طراحی لوگو و علامت تجاری کمک بسیار زیادی به کسب و کار ها بکند.

مراحل ثبت برند فارسی

نکته مهمی که باید در مورد برندهایی که به صورت فارسی قصد کردن آنها را دارید در نظر داشته باشید این است که اگر شرایط در نظر گرفته شده برای برند شما به برندهای لاتین نزدیک نباشد می توانید بدون هیچگونه مشکلی به نام خود را به صورت فارسی به ثبت برسانید.

در واقع بهتر است بگوییم اگر دستورالعمل ها و قوانین که برای ثبت برند لاتین در نظر گرفته شده است در مورد برند و علامت تجاری شما سرنگون کند شما مشمول ثبت برند فارسی شده و هیچگونه مشکلی از نظر برای شما وجود نخواهد داشت و می توانید به راحتی با پرداخت هزینه ثبت علامت تجاری به صورت فارسی برند و لوگو تجاری خود را به صورت کامل و قانونی به ثبت برسانید.

برندها علامت های تجاری که به صورت فارسی ثبت می شوند مانند سایر برند ها دارای مراحل خاصی هستند که در تمامی مراحل را به صورت کامل مورد بررسی قرار می دهیم.

انتخاب اسم برند فارسی

اولین مهمترین نکته ای که باید در مورد برندهای قابل ثبت در نظر داشته باشید این است که برند و علامت تجاری مورد نظر شما نباید از نظر اسم و نام برند شباهتی به برندهای ثبت شده قبلی داشته باشد.

برای این کار باید تمامی استعلام های لازم را در مورد برند ثبت شده قبلی در زمینه مورد نظر و حتی دیگر زمینه‌ها انجام دهید تا متوجه شوید که نام تجاری مورد نظر شما به هیچ وجه من قبلا برای برندی حتی به صورت مشابه به ثبت نرسیده است.

برای انتخاب اسم برند خود باید این نکته را در نظر داشته باشید که استفاده از اسامی مشاهیر و شخصیت های معروف و مکان های جغرافیایی و استفاده از اسامی خاص برای برند و علامت تجاری شما امکان پذیر نمی باشد و باید به دنبال استفاده از اسامی خاص و مبتکرانه و جدید باشید که شانس ثبت برند و علامت تجاری شما را بسیار بالاتر ببرد.

استعلام برند های فارسی ثبت شده

استعلام ثبت برند فارسی

یکی از مهم‌ترین مراحل که باید برای ثبت برند و علامت تجاری در نظر داشته باشید استعلام مربوط به برند های ثبت شده قبلی است. استعلام برندهای ثبت شده قبلی به شما این اجازه را می‌دهد تا بتوانید یک نام جدید و خلاقانه برای برند خود ثبت کنید و طراحی لوگو تجاری آن را به بهترین شکل ممکن با شرایط در نظر گرفته شده انجام دهید چه شباهتی به برندهای ثبت شده قبلی نداشته باشد.

در صورتی که هر فرد خودش اطلاعات کافی در مورد نحوه استعلام و نحوه استفاده از استعلام های مورد نظر را داشته باشد می تواند به راحتی تمامی استعلام ثبت برند را به صورت کاملاً آنلاین از طریق وب سایت های مختلف انجام دهد. اما اگر اطلاعات کافی در این زمینه ندارید می توانید با پر کردن فرم مربوط به استعلام ثبت برند از طریق سامانه آنلاین پایدار ثبت به راحتی مراحل ثبت برند تجاری خود را در زمینه های مختلف به صورت فارسی و لاتین انجام دهید.

 طراحی لوگو و علامت تجاری

برندهایی که به صورت فارسی و لاتین قابلیت ثبت شدن داشته باشند باید دارای یک علامت تجاری باشند که کسب و کارهای مختلف و افراد و شخصیت و همچنین عموم مردم این برند را با یک علامت و لوگو تجاری مخصوص بشناسند.

طراحی علامت و لوگو تجاری به برند مورد نظر کمک می‌کند تا فرصت سوء استفاده از خدمات و محصولات خود را برای رقبا به حداقل ممکن برساند.  البته استفاده از یک لوگو و علامت تجاری بسیار جذاب و خلاقانه که بتواند در ذهن مشتری نقش بند می تواند در وفادار بودن مشتری و بالارفتن محبوبیت و همچنین شناخت بیشتر مشتریان در همان خرید اول از شما نقش بسیار مهمی داشته باشد.

سامانه آنلاین پایدار ثبت خدمات مهم و ویژه‌ای را برای طراحی لوگو و علامت تجاری برای شما در نظر گرفته است تا به این خدمات می‌تواند به راحتی و در فرصت مهم و اقتصادی لوگوی خود را با توجه به شرایطی برای ثبت برند در نظر گرفته شده از بهترین شکل ممکن به ثبت برسانید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند فارسی

مدارک ثبت برند فارسی

همانطور که گفته شد در صورتی که اسم برند شما و لوگوی تجاری شما شامل شرایط و دستورالعمل هایی که برای برند و علامت تجاری به صورت لاتین در نظر گرفته شده است نباشد می تواند با ارائه مدارک لازم برای ثبت برند، برند خود را به صورت فارسی به ثبت برسانید.

برای این کار شما در صورتی که قبلا شرکت و کسب و کار خود را به صورت قانونی به ثبت رسانده می توانید از طریق ثبت برند حقیقی و شخص ایران کرده و با ارائه مدارک مورد نیاز برند و علامت تجاری خود را به صورت قانونی به ثبت برسانید.

برای ثبت برند حقیقی به مدارک زیر نیاز دارید:

کپی مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی جدید

مجوز فعالیت می تواند جواز تاسیس و پروانه بهره برداری و موارد مشابه باشد.

در صورتی که قبلاً شرکت و کسب و کار خود را به صورت قانونی ثبت کرده اید و قصد دارید کنون برند فارسی شرکت مورد نظر را به ثبت برسانید باید مدارک زیر را به صورت حقوقی تهیه کرده و پرداخت هزینه های مربوط به ثبت برند حقوقی را در نظر داشته باشید.

برای ثبت برند حقوقی به مدارک زیر نیاز دارید:

کپی مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی جدید

مجوز فعالیت می تواند جواز تاسیس و پروانه بهره برداری و موارد مشابه باشد.

کپی آخرین روزنامه رسمی تاسیس شرکت

هزینه ثبت برند فارسی چقدر است؟

سوال و دغدغه بسیار مهمی که کسب و کارها و خدمات مختلف در زمینه ثبت برند به صورت فارسی و لاتین در نظر دارند این است که هزینه مورد نظر برای ثبت برند و علامت تجاری به این صورت چقدر است و چه تفاوت هایی با هم دارند.

با توجه به دستورالعمل های اولیه برای ثبت لوگو و برند به صورت فارسی در نظر گرفته شده است در صورتی که شرایط مورد نظر برای ثبت برند لاتین و درخواست برای ثبت برند لاتین را نداشته باشید هزینه های کمتری را باید پرداخت کنید.

این هزینه ها با توجه به استفاده از سامانه آنلاین پایدار ثبت تمامی مراحل شما را به صورت کاملا آنلاین انجام می دهد قطعاً به نسبت سایر سامانه ها و موسسات پایین تر خواهد بود.

به عبارتی می توانیم بگوییم که هزینه ثبت برند فارسی به صورت حقیقی و حقوقی نسبت به ثبت برند لاتین بسیار پایین تر بوده و شما می توانید با هزینه پایین تر برند و علامت تجاری خود را به ثبت برسانید. .

ثبت برند لاتین

به طور معمول کسب و کارهایی که قصد دارند محصولات و یا خدمات خود را در کشورهای دیگر ارائه نمایند و در واقع صادرات و واردات را انجام دهند باید برای ثبت برند به صورت لاتین اقدام نماید. این به آن معنا نیست که برند و لوگو تجاری شما کاملا به صورت انگلیسی و به حروف انگلیسی نوشته شده باشد و در صورتی که نام تجاری شما در زبان فارسی معنایی نداشته باشد و بخواهید واژه فارسی را به خط غیر فارسی در نشان تجاریتان بنویسید باید حتماً به سراغ ثبت برند به صورت انگلیسی و لاتین بروید.

علاوه بر این کلماتی که در زبان‌های انگلیسی و فرانسوی و عربی ریشه دارند و در زبان فارسی و برای ثبت برند فارسی مورد استفاده قرار نمی گیرند برابر قوانین و مقرراتی که توسط سازمان مالکیت معنوی کشور در نظر گرفته شده است به عنوان واژه لاتین حساب شده و باید برای ثبت برند آنها به صورت جداگانه اقدام نمایید.

در موارد دیگر اگر شما قصد داشته باشید بیش از ۵۰ درصد از نام تجاری خود را با فونت انگلیسی یا به صورت فینگلیش بنویسید علامت شما به صورت لاتین حساب شده و باید برای ثبت لاتین برند خود اقدام نمایید. در توضیح این بخش باید بگوییم که اگر شما قصد دارید از چنین کاری جلوگیری کنید باید حتماً تعداد حروف انگلیسی و دیگر زبان‌هایی که در برندتان استفاده می کنید کمتر از حروفی باشد که به صورت فارسی در برند شما مورد استفاده قرار گرفته است.

ثبت برند لاتین

استعلام ثبت برند لاتین چگونه انجام می شود؟

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌هایی که برای ثبت برند به صورت انگلیسی و دیگر زبان‌ها و ثبت برند فارسی وجود دارد این است که شما برای اینکه بتوانید برند خود را به صورت لاتین ثبت کنید با توجه به اینکه قصد دارید محصولات خود را به دیگر کشورها نیز صادر کنید باید استعلام بین‌المللی مربوط به برند خود را انجام دهید تا از تکراری نبودن و شبیه نبودن برند خود به دیگر برندهایی که در سطح جهان به ثبت رسیده اند مطمئن شوید.

برخلاف ثبت برند فارسی که استعلام آن در سطح ایران انجام می شود، برای اینکه بتوانید استعلام های لازم را انجام دهید باید به سراغ کنوانسیون مادرید وابسته به سازمان جهانی مالکیت معنوی و یا موافقتنامه تریپس وابسته به سازمان تجارت جهانی بروید.

علاوه بر این شما باید تمامی استانداردهایی که در مقررات بین‌المللی برای ثبت برند در نظر گرفته شده است را نیز رعایت کنید و پس از ثبت علامت تجاری در داخل کشور برای ثبت برند در یکی از موافقت نامه هایی که در بالا به آنها اشاره شد اقدام نمایید. در پروتکل مادرید که به عنوان یکی از موارد مهم در استعلام ثبت برند لاتین باید به آن توجه کنید، ابتدا باید برند خود را در کشور مبدا به ثبت رسانید و سپس مقاصد تجاری خود را در میان کشورهایی که عضو این پروتکل هستند انتخاب کرده و برای فعالیت در این کشورها درخواست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره