پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
ثبت شرکت, مقالات

ثبت شرکت بدون دفتر

ثبت شرکت بدون دفتر

آیا بدون داشتن مکان و دفتر رسمی می توان شرکت و کسب و کار را به صورت قانونی ثبت کرد؟ با توجه به اینکه بسیاری از کسب و کار ها امروزه تمامی فعالیت های خود را به صورت آنلاین انجام می دهند و البته اجاره بهای دفتر و مکان شرکت ها بسیار بالا رفته است، بسیاری از کسانی که با کارشناسان پایدار ثبت تماس می گیرند، بدون راه حلی برای ثبت شرکت بدون دفتر هستند.

در مراحل اولیه ثبت شرکت نیازی به داشتن آدرس مشخص و مجزا برای تاسیس و ثبت قانونی آن نخواهید داشت و می توانید از آدرس مسکونی شریک خود برای ثبت انواع شرکت ها استفاده نمایید. اما برای اینکه فعالیت رسمی شرکت را آغاز کنید، نیاز به دریافت کد اقتصادی دارید که باید حتما یک آدرس مشخص و دقیق به صورت مکان اداری و رسمی را ارائه نمایید.

در ادامه در مورد شرایط ثبت شرکت بدون دفتر و آدرس توضیحات کاملی را ارائه می کنیم. با توجه به اینکه کارشناسان پایدار ثبت به صورت جامع و کامل با مراحل ثبت شرکت و شرایط ویژه ای که در نظر گرفته شده است، آشنایی دارند، می توانید برای اجرای تمامی امور ثبتی بدون دفتر و آدرس و همچنین دریافت کد اقتصادی از طریق این مجموعه اقدام نمایید.

مراحل ثبت شرکت بدون دفتر و مکان

دفتر و مکان شرکت یکی از مهم ترین مواردی است که در اصول ثبت شرکت در قوانین کشوری به آن اشاره شده است. در واقع شرکت ها و کسب و کار هایی که مکان رسمی ثبت شده ای نداشته باشند، اجازه فعالیت نخواهند داشت. به همین دلیل کسانی که قصد تاسیس شرکت و ثبت قانونی آن را دارند، باید یک مکان معتبر به صورت اداری را اجاره یا خریداری کنند.

با توجه به اینکه امروزه قیمت اجاره دفتر اداری بسیار بالا رفته است و بسیاری از کسب و کار های نوپا در ابتدای راه، توان خریداری و اجاره آن را ندارند، امکان ثبت شرکت بدون دفتر برای این افراد فراهم شده است. در مراحل ثبت شرکت می توان به جای آدرس شرکت، از آدرس مکان مسکونی یا اداری شریک خود با هر درصدی از سهام شرکت استفاده نمود.

فرم زیر را پر کنید.

این موضوع و امکان برای انواع ثبت شرکت مسئولیت محدود، سهامی خاص، تعاونی و … فراهم شده است و هیچ تفاوتی بین این شرکت ها وجود نخواهد داشت. هر کدام از این شرکت ها در کنار آدرس مورد نظر باید مدارک خاصی را تهیه کرده و در اختیار مراجع ثبت کننده شرکت ها یا سایت ثبت شرکت قرار دهند.

ثبت شرکت بدون دفتر و مکان

الزام به داشتن آدرس برای ثبت شرکت چیست؟

تا اینجای کار به شما گفتیم که می توانید بدون داشتن مکان و آدرس رسمی و دفتر اداری، شرکت و کسب و کار خود را به صورت رسمی و قانونی تاسیس کرده و آن را ثبت کنید. اما ایا می توانید بدون داشتن آدرس رسمی، فعالیت شرکت را شروع کنید؟ این سوالی است که بسیاری از افراد بعد از اطلاعات اولیه در مورد ثبت شرکت بدون دفتر از خود می پرسند.

در پاسخ به این سوال باید گفت که برای ابتدای راه شما می توانید بدون آدرس و مکان رسمی و اداری، شرکت خود را به ثبت برسانید اما برای شروع رسمی فعالیت ها باید اقدام به گرفتن کد اقتصادی نمایید که این لازمه دریافت این کد داشتن یک مکان رسمی و مشخص به عنوان دفتر شرکت می باشد.

مهم ترین دلیل الزام به داشتن آدرس برای دریافت کد اقتصادی این است که ماموران مالیاتی برای بازدید به آن آدرس مراجعه می کنند و یا البته ابلاغیه های متعدد و همچنین دفاتر رسمی شرکت به آن آدرس ثبت شده ارسال می شوند. این کار ها و داشتن کد اقتصادی با استفاده از آدرس رسمی و ثبت شده بعد از تشکیل پرونده مالیاتی باید انجام شود.

کد اقتصادی چیست؟

همانطور که گفته شد یکی از موانع ثبت شرکت بدون دفتر را می توان الزام به دریافت کد اقتصادی برای ثبت انواع شرکت ها و شروع فعالیت های رسمی آن ها دانست. به همین دلیل در ادامه قصد داریم کد اقتصادی را به صورت کامل برای شما توضیح دهیم.

کد اقتصادی شناسه ای 12 رقمی است که پس از تشکیل پرونده و تعیین حوزه توسط سازمان امور مالیاتی و اقتصادی کشور به اشخاص حقیقی و حقوقی تعلق می گیرد. مطابق قانون تجارت تمامی شرکت ها تا دو ماه پس از ثبت شرکت موظف به اخذ کد اقتصادی و انجام امور مالیاتی مربوطه می باشند.

بعد از طی کردن تمامی مراحل ثبت شرکت و پرداخت هزینه ثبت شرکت بدون دفتر در چند مرحله مختلف لازم است تا برای دریافت کد اقتصادی اقدام نمایید. این کد می تواند کاربرد های مختلفی که در ادامه به آن اشاره می کنیم را داشته باشد.

موارد کاربرد کد اقتصادی

  1. اخذ کارت بازرگانی
  2. اخذ گواهی ارزش افزوده
  3. شرکت در مزایدات و مناقصات
  4. عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی و دولتی
  5. ارائه اظهارنامه های عملکرد سالیانه و فصلی ” ارزش افزوده”

مدارک مورد نیاز برای اخذ کد اقتصادی

  1. دریافت دفترچه و تکمیل آنها (واحد اطلاعات و خدمات اداره دارائی)
  2. دریافت فرمهای مربوطه و تکمیل آنها (واحد ثبت و شناسائی اداره دارائی)
  3. کپی شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضای هیئت مدیره
  4. کپی آگهی تاسیس شرکت و تغییرات ثبتی (2 نسخه)
  5. کپی اساسنامه شرکت
  6. کپی از اظهارنامه شرکت (و یا شرکتنامه و تقاضانامه در شرکت‏های غیر سهامی)
  7. کپی آگهی روزنامه رسمی و تغییرات آن
  8. کپی پروانه بهره برداری یا مجوز تاسیس (در صورت موجود بودن)
  9. کپی سند مالکیت اقامتگاه قانونی شرکت که در آگهی تاسیس قید گردیده و در صورت استیجاری بودن، کپی قرارداد اجاره که به تایید واحد مالیاتی محل وقوع ملک رسیده باشد.
  10. نامه شروع و یا عدم شروع به فعالیت شرکت و کپی آن بعد از ثبت در دبیرخانه
  11. پرداخت مالیات حق تمبر به اداره دارائی

ثبت شرکت بدون آدرس

ثبت شرکت بدون دفتر مسئولیت محدود

با توجه به اینکه شرکت مسئولیت محدود شرایط آسان تری برای ثبت رسمی و قانونی دارد، بسیاری از افراد به دنبال ثبت شرکت مسئولیت محدود بدون داشتن آدرس دفتر رسمی و اداری هستند.

همانطور که گفته شد در مراحل ثبت و تاسیس شرکت می توانید از آدرس شریک خود استفاده نمایید و هیچ منعی برای ثبت شرکت بدون دفتر وجود نخواهد داشت. اما در ادامه برای شروع فعالیت رسمی، باید به سراغ دریافت کد اقتصادی بروید که مستلزم داشتن آدرس دقیق و رسمی برای شرکت مورد نظر می باشد.

اکر قصد داشته باشید شرکت خود را به صورت مسئولیت محدود بدون دفتر و آدرس راه اندازی نمایید، لازم است تا مدارک زیر را ارئه کنید.

۱. دو برگ تقاضا نامه ثبت شرکت

۲. دو برگ شرکت‌ نامه رسمی

۳. دو جلد از اساسنامه شرکت

۴. دو نسخه از صورت‌ جلسه مجمع عمومی موسسین و هیئت‌ مدیره

۵. فتوکپی شناسنامه همه شرکا و مدیران شرکت

۶. آگهی روزنامه رسمی برای افراد حقوقی

۷. تقویم‌نامه سرمایه غیر نقدی توسط شرکا

ثبت شرکت بدون دفتر

سخن پایدار ثبت:

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ثبت شرکت بدون دفتر و مکان می توانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما در ارتباط باشید و یا با پر کردن فرم زیر درخواست ثبت شرکت خود را ارائه نمایید. کارشناسان این سامانه پس از بررسی دقیق شرایط و مدارک، با شما تماس خواهند گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره