پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

ثبت شرکت مخابراتی

ثبت شرکت مخابراتی

شرکت های مخابراتی در زمینه انتقال دیتا و اطلاعات فعالیت می کنند. شرکت هایی که در زمینه خدمات شبکه و ویپ نیز فعالیت می کنند می توانند به عنوان شرکت های مخابراتی شناخته شوند. در این زمینه برای اینکه بتوانید مراحل ثبت شرکت مخابراتی را به درستی انجام دهید، باید اطلاعات کافی در مورد شرایط انواع شرکت ها داشته باشید.

شرکت های مخابراتی را می توان به دو صورت مسئولیت محدود و سهامی خاص به ثبت رساند. این شرکت ها دارای شرایط و مراحل خاصی هستند. برای انتخاب نام شرکت های مخابراتی باید شرایط و دستورالعمل هایی که در نظر گرفته شده است را به درستی رعایت کنید.

تمامی مراحل ثبت شرکت و استعلام ها و پرداخت هزینه های روزنامه رسمی و کثیرالانتشار در پایدار ثبت با ارزان ترین هزینه و تعرفه انجام می شود. در صورتی که قصد دارید تمامی این مراحل را به صورت آنلاین انجام دهید، کافی است فرم های قرار گرفته روی سایت را پر کنید.

انواع شرکت های مخابراتی کدامند؟

انواع شرکت های مخابراتی

شرکت های مخابراتی در دسته بندی های مختلفی قرار داده می شوند. مهم ترین دسته بندی این نوع از شرکت ها براساس نوع خدمات ارائه شده است. این شرکت ها می توانند در سریع ترین زمان تمامی امور مربوط به راه اندازی سیستم های مخابراتی و شبکه را انجام دهند.

برخی دیگر از شرکت ها نیز کار های مربوط به فروش و تامین قطعات مخابراتی و شبکه را انجام می دهند. برخی دیگر از شرکت ها نیز همزمان کار های مربوط به خدمات و فروش را انجام می دهند.

برای این نوع از شرکت ها، ثبت شرکت مخابراتی می تواند بهترین گزینه باشد تا به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن به سود و درآمد برسند. شرکت هایی که به دنبال رشد و توسعه کسب و کار خود و شرکت در مناقصه و مزایده های رسمی و دولتی هستند، این کار را انجام می دهند تا بتوانند با تامین کالا و ارائه خدمات در این زمینه به سود و درآمد بالایی برسند.

شرایط انتخاب نام شرکت های مخابراتی

برای اینکه بتوانید تمامی مراحل ثبت شرکت مخابراتی را انجام دهید، باید یک نام مناسب برای شرکت خود را انتخاب کنید. قوانین و شرایط خاصی برای ثبت انواع شرکت ها و انتخاب نام برای آن ها در نظر گرفته شده است. از جمله مهم ترین این شرایط می توان به موارد زیر اشاره نمود.

یکی از مهمترین شرایط انتخاب نام شرکت به زمانی برمی‌گردد که شما از عبارت مهندسی و مهندسین استفاده می کنید. در این حالت برای اینکه اسم انتخاب شده شما بتواند به راحتی مورد پذیرش و تایید قرار بگیرد حتماً باید مدرک مهندسی داشته باشید.

در نظر داشته باشید که اگر بخواهید از واژه مهندسی استفاده کنید به یک مدرک و در صورتی که بخواهید از واژه های مهندسین در ثبت کردن اسم شرکت خود استفاده کنید حداقل باید دو مدرک مهندسی معتبر را در مدارک مورد نیاز ارائه کنید.

اگر در زمان انتخاب نام شرکت از اسم و فامیل یک شخص استفاده کردید در نظر داشته باشید با توجه به شرایط انتخاب نام شرکت مخابراتی، کسب و کار مورد نظر  را در قالب تضامنی تبدیل کرده و شخص را به صورت کامل مسئول تمامی عملیات و خدمات و همچنین مشکلاتی که برای شرکت وجود می‌آید از نظر قانونی کرده اید.

اگر قصد دارید که از اعداد در هنگام انتخاب نام شرکت خود استفاده کنید در نظر داشته باشید که با توجه به شرایط انتخاب نام شرکت استفاده از اعداد فقط به صورت حروف در نام شرکت مجاز می باشد و شما نمی توانید به هیچ عنوان از اعداد به صورت رقم در نام شرکت استفاده کنید.

در نظر داشته باشیم که این شرایط به صورت کاملاً قطعی در نظر گرفته شده است و شما اگر هر کدام از این شرایط را رعایت نکنید به صورت قطعی تمامی نام هایی که برای ثبت شرکت خود در نظر گرفته اید رد خواهد شد.

یکی دیگر از نکاتی که باید به عنوان شرایط انتخاب نام شرکت در نظر داشته باشید این است که اگر از اسامی شهرها رنگ ها و اعداد در اسم شرکت استفاده کردید باید این را بدانید که این کلمات جزو اسم شرکت که در سه سیلاب مطرح می‌شود شمرده نمی شود و اسم شرکت را باید غیر از این کلمات شامل سه کلمه دیگر در نظر بگیرید.

از عناوین ایثارگران و شاهد و امثال آن که تحت نظارت سازمان های خاص مانند بنیاد شهدا و ایثارگران است به هیچ عنوان نمی توانید در نام شرکت استفاده کنید.

به این اسامی عنوان‌های شعرا، دانشمندان و کاشفانی که در عصر حاضر وجود دارد که در گذشته بودن را نیز اضافه کنید.

شرایط و مراحل ثبت شرکت مخابراتی

مراحل ثبت شرکت مخابراتی

در مورد شرایط ثبت شرکت که توضیحات کافی را ارائه کردیم. برای درک بهتر این شرایط می توانید با کارشناسان پایدار ثبت در تماس باشید.

بعد از اینکه یک نام مناسب برای شرکت خود انتخاب کردید، باید نوع شرکت خود را نیز انتخاب کنید. این شرکت ها می توانند به صورت سهامی خاص یا مسئولیت باشند.

بعد از انتخاب نوع شرکت باید درخواست خود را به سامانه ثبت شرکت ها ارائه دهید.

در صورتی که تمامی شرایط مورد نظر شما مورد پذیرش قرار بگیرد، باید به سراغ پرداخت هزینه ها در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار بروید.

بعد از پرداخت هزینه ها می توانید به راحتی شرکت ثبت شده خود را در مناقصه ها و مزایده ها استفاده کرده و از مزیت های ویژه آن برای اعطای نمایندگی و یا دریافت وام های دولتی استفاده نمایید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت مخابراتی

  • تقاضانامه و شرکتنامه لازم است.
  • هیات مدیره اشخاص سهامدار باید تایید کند که شرکت مخابرات غیر دولتی است.
  • اساسنامه شرکت مخابرات باید تهیه شده و به مهر شرکت و تمامی سهامداران ممهور شود.
  • کارت ملی و شناسنامه اعضای هیات مدیره، بازرسین و همه سهامداران مورد نیاز است.
  • تکمیل فرم درخواست ثبت نام باید انجام گردد. تصویری از روزنامه رسمی آگهی و آخرین تغییرات مورد نیاز است.
  • پرداخت هزینه های ثبت شرکت مخابراتی ضروری است.
  • دو نسخه از صورتجسه مجمع عمومی که به امضاء افراد لازم رسیده، ضروری است.
  • معرفی نمایندگان (در صورت لزوم) باید انجام گردد.

استفاده از اسم خاص برای نام شرکت های مخابراتی

یکی از مهمترین شرایط انتخاب نام شرکت معمولاً شرکتها در برخورد با آن دغدغه‌هایی دارم و معمولا با مشکلاتی نیز برای ثبت شرکت به وجود می‌آورد این است که در هنگام تعریف نام شرکت خود باید از اسم خاص استفاده شود.

در اینجا بهتر است تا تعریف کاملی را از اسم خاص داشته باشید تا شما بتوانید به راحتی یک اسم خاص برای شرکت خود انتخاب نمایید.

به طور کلی از کلمه که می تواند مستقیماً نهاد جمله باشد و برای دلالت بر شخص یا حیوان و یا اشیا مختلف به کار برود.

اسامی را معمولا به دو دسته آن و خاص تقسیم می کنند و اسم خاص اسمی است که تنها به یک فرد یا شی اشاره دارد و همه آنها را شامل نمی‌شود.

اسامی خاص به چهار دسته بندی مختلف برای انسان ها، حیوانات، مکان های مختلف جغرافیایی و اشیایی که بیشتر از یکی نیستند مانند گندم یا مروارید و یا قرآن تقسیم می شوند.

در نظر داشته باشید که اسم خاص را به هیچ عنوان نمی‌توان جمع بست مگر در مواردی که مقصود از آن مسائل یا مانند و نوع آن باشد.

در کنار استفاده از اسامی خاص که برابر دستورالعمل ها باید در شرایط انتخاب نام شرکت مورد استفاده قرار بگیرند شما نمی توانید از حروف اول چند کلمه به عنوان اسم مخفف و ترکیبی از آنها در نام شرکت خودتان استفاده کنید.

این نکته را در نظر داشته باشید که اگر قصد ثبت کردن شرکت‌های کنسرسیوم و جوینت ونچر که مشارکت روی چند شرکت ایرانی و خارجی را دارند دارید، می‌تواند از نام کامل شرکت خارجی یا قسمتی از نام شرکت خارجی به همراه نام فارسی با ارائه مدارک مختلف در زمینه خارجی بودند و ترجمه رسمی اوراق آن استفاده کنید.

1 دیدگاه دربارهٔ «ثبت شرکت مخابراتی»

Roqia Ahmadi گفت:

میخاهم یکی از کارمند های شرکت مخابراتی باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره