پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

ثبت شرکت استارتاپ

ثبت شرکت استارتاپ

شرکت استارتاپی چه شرکتی گفته می شود که قصد دارد تا خدمات و فعالیت های جدیدی را در هر حوزه انجام بدهد.  تعریف شرکت های استارتاپی ایران باید با شرکت های دانش بنیان یکسان بدانیم و به صورت کلی باید فعالیت هایی که در بستر های جدید برای کسب و کار ها شکل می گیرند یا نوع ارتباط فعالیت ها در یک کسب و کار اگر تغییر کند می‌توان این شرکت به عنوان یک شرکت استارتاپی قلمداد کنیم.  شرکت های استارتاپی در برخی از موارد نیز ممکن است یک حوزه فعالیت کاملاً جدید را راه‌اندازی کنند که البته این تعریف برای این شرکت ها بسیار مناسب تر می باشد اما به صورت کلی برای اینکه بتوانید یک شرکت استارتاپی را تاسیس کنید و در واقع کارهای ثبت شرکت استارتاپی را به صورت کاملا قانونی انجام دهید باید با انواع روشهای ثبت این نوع شرکت ها و همچنین شرایط و مدارک مورد نیاز برای آنها آشنایی کامل را داشته باشید.

دستورالعمل ها و شرایط مشخصی برای هر کدام از انواع شرکت های استارتاپی به صورت مسئولیت محدود یا سهامی خاص و دیگر نوع شرکت مانند تعاونی یا تضامنی و سهامی عام در نظر گرفته شده است تا افرادی که قصد دارند شرکت استارتاپ خود را به صورت کاملا قانونی و رسمی به ثبت برسانند بتوانند با ارائه دادن مدارک مورد نیاز به طی کردن مراحل ای که در ادامه به آنها اشاره می کنیم به راحتی فعالیت اقدام نمایند.

در ادامه به صورت کامل تمامی صفر تا صد مراحل شرایط مورد نیاز برای ثبت شرکت های استارتاپی را بررسی می‌کنیم و در انتها نیز به هزینه ها مدت زمان مورد نیاز برای ثبت شرکت استارتاپی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. برای این منظور می توانید از طریق دکمه زیر شرکت خود را ثبت نمایید.

شرکت های استارتاپی چه شرکت هایی هستند؟

به صورت کلی زمانی که یک شرکت فعالیت جدیدی را در بستر های قدیمی انجام بدهد یا بخواهد ارتباطات و راه های ارتباطی جدیدی را برای فعالیت ها و خدماتی که در گذشته انجام می شود ارائه نمایند می توانیم بگوییم که آن شرکت به صورت استارتاپ و یا دانش بنیان فعالیت خود را انجام میدهد.  معنی استارتاپ به معنای شروع فعالیت جدید برای راه اندازی یک کسب و کاری که قرار است یک راه و روش نوین و خدمات و تولیدات جدیدی را به کاربران مختلف ارائه نماید.

شرکت های استارتاپی ممکن است همان محصولات قدیمی را با شیوه های نوین ارائه نمایند و یا به دنبال تولید محصولات و خدمات کاملاً جدید و نوین برای جایگزینی با روش های قدیمی باشند.

به صورت کلی شرکت ها و کسب و کارهای دانش بنیان ای که فعالیت های خود را به صورت استارتاپ پیشرو که نمیتوانند ابتدا به عنوان یک موسسه تجاری خود را ثبت کرده و سپس شرکت و کسب و کار خود را به صورت کاملا قانونی و رسمی به ثبت برساند البته این دلیلی نیست تا تفاوت برای شرکت های دانش بنیان و استارتاپ قائل نشوید. در واقع شرکت استارتاپ ایران میتوان یک شرکت مجزا دانشگاه باید بگوییم که شرکت‌ها در ابتدای راه اندازی می تواند به عنوان یک استارتاپ فعالیت خود را شروع کنند.

هستند تعریف کامل شرکت های استارتاپی می توانیم به این موضوع اشاره کنیم که شرکتی که بتواند فعالیت نوین و جدید را ارائه کند می تواند به عنوان یک شرکت استارتاپ در نظر گرفته شود.

شرکت استارتاپ چیست

مراحل ثبت شرکت استارتاپی

برای اینکه بخواهید یک شرکت استارتاپی را به صورت کامل رسمی و قانونی به ثبت برسانید ابتدا باید درخواست خود را برای تکمیل مدارک مورد نیاز و  تعیین نوع شرکت ارائه نمایید.

برای ثبت شرکت ها انتخاب یک شریک خوب خوب و البته انتخاب یک موسسه و مرکز بسیار معتبر و کاردرست با هزینه بسیار مناسب و اقتصادی برای انجام امور ثبت شرکت می باشد.

بعد از اینکه شریک خود را انتخاب کردید باید نوع شرکت مورد نظر خود را تعیین کنید.  در کشور ما می توانیم شرکت های استارتاپی را به ۷ نوع مختلف از جمله شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص که طرفداران بسیار بیشتری دارند به ثبت برسانید.

گام بعدی در مراحل شرکت استارتاپی انتخاب نام مناسب برای شرکت می باشد.  نام مورد نظر برای شرکت شما باید بتوانیم شرایط و دستورالعمل هایی که برای انتخاب نام شرکت به صورت کاملا قانونی در نظر گرفته شده است را دارا باشد تا بتواند در گزینه های پنجگانه برای ثبت شرکت در نظر گرفته میشود به صورت کاملاً قانونی پذیرفته شود.  در صورتی که نام شرکت شما از بین گزینه های پنجگانه قابلیت انتخاب شدن نداشته باشد مراحل ثبت شرکت شما مورد تایید قرار نمی گیرد و همین موضوع می تواند در بالا رفتن هزینه ها و مدت زمان مورد نظر برای ثبت شرکت شما تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

بعد از تعیین نام برای شرکت مورد نظر باید تمامی مدارک ثبت شرکت استارتاپی را تهیه کرده و بر طبق مدارکی که در ادامه مشاهده می‌کنیم به مراجع ثبت کننده شرکت یا مراکز و موسساتی که ثبت شرکتها را انجام می دهند، ارائه نمایید.

در گام بعدی نیز باید هزینه های ثبت شرکت مربوط به حق الثبت شرکت و همچنین هزینه های مربوط به ثبت آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار را پرداخت نمایید.

مراحل ثبت شرکت استارتاپی

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت استارتاپی

بعد از طی کردن تمامی مراحل بالا، باید برای هر کدام از انواع شرکتها، مدارک مورد نیاز را تهیه کنید. در ادامه تمامی مدارک مورد نیاز برای شرکتهای سهامی خاص و مسئولیت محدود که بسیار پرطرفدارتر هستند را مورد بررسی قرار می دهیم.

مدارک ثبت شرکت استارتاپی به صورت مسئولیت محدود

  • معرفی دفتر کار دارای کد پستی مستقل با کاربری اداری یا تجاری
  • دو نسخه تکمیل شده تقاضانامه و شرکت‌نامه و اساسنامه
  • دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
  • دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره
  • اقرارنامه مدیرعامل مبنی بر دریافت سرمایه ثبتی‌
  • اقرارنامه اعضای هیات مدیره مبنی بر نداشتن ممنوعیت‌های قانونی
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی شرکا و اعضای هیات مدیره
  • ثبت نام اعضای هیات مدیره در سامانه ثنا
  • اخذ مجوز لازم با توجه به موضوع فعالیت (در صورت نیاز)
  • آگهی تاسیس و نامه نمایندگی (در صورتی‌که شخص حقوقی باشد)
  • ارسال نام‌های پیشنهادی
شرکت استارتاپی چیست

مدارک مورد نیاز شرکت های استارتاپی سهامی خاص

  • معرفی دفتر کار دارای کد پستی مستقل با کاربری اداری یا تجاری
  • ثبت نام در سامانه ثنا (الزامی برای تمامی اعضای هیئت مدیره)
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی شرکا و اعضای هیات مدیره و بازرسین
  • اخذ مجوز لازم با توجه به موضوع فعالیت (در صورت نیاز)
  • آگهی تاسیس و نامه نمایندگی (در صورتی که شخص حقوقی باشد)
  • گواهی بانک مبنی بر واریز ۳۵ درصد از کل سرمایه به حساب شرکت در شرف تاسیس

شرکت های استارتاپی چه مزیت هایی دارند؟

ثبت شرکت استارتاپ مزایایی دارد که در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره شده است:

ثبت شرکت استارتاپی

ثبت شرکت استارتاپ مزایایی دارد که در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره شده است:

امکان فعالیت قانونی و رسمی

با ثبت شرکت استارتاپ شما می‌توانید با آرامش و بدون نگرانی با برخورداری از حمایت‌های قانون فعالیت کنید.

جلب اعتماد افراد با ثبت شرکت استارتاپی

زمانیکه استارتاپ خود را ثبت می‌کنید اعتماد افراد هم راحت‌تر جلب می‌شود و علاوه بر اینکه می‌توانید از امتیازات ناشی از ثبت بهره‌مند شوید می‌توانید افراد را برای سرمایه‌گذاری قانع کنید چرا که اشخاص به یک شرکت ثبت شده بیشتر از یک استارتاپ ثبت نشده اعتماد می‌کنند. علاوه بر این برای معاملات تجاری هم مسیر هموارتری پیش‌رو خواهید داشت. چرا که شرکت‌ها می‌توانند به شما اعتماد کنند. در نهایت با ثبت استارتاپ شما می‌توانید اعتماد مشتریان بیشتری را به دست آورید و اعتبار تجاری خود را افزایش دهید.

برخورداری از حساب بانکی تجاری

اگر مایل هستید که یک حساب بانکی تجاری داشته باشید تا امور مالی و تجاری استارتاپ خود را مدیریت کنید باید مدرکی حاکی از ثبت استارتاپ خود به بانک ارائه کنید.

فعالیت تجاری با ارگان‌های دولتی از طریق ثبت شرکت استارتاپی

برای ارائه خدمات و محصولات به ارگان‌های دولتی حتما باید ثبت استارتاپ کنید.

تقسیم مسئولیت میان شرکا

یکی از مزایای ثبت استارتاپ این است که دیگر مسئولیت به عهده یک نفر نیست و همه شرکا باهم مسئولیت دارند.

شرکت در مناقصات با تاسیس و ثبت شرکت استارتاپی

برای شرکت در مناقصات دولتی و خصوصی که می‌تواند سود بسیاری داشته باشد باید استارتاپ خود را ثبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره