پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات

ثبت درخواست کود شیمیایی

ثبت درخواست کود شیمیایی

استفاده از کودهای شیمیایی برای تامین مواد مغذی گیاهان، امروزه به امری اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. از طرفی باتوجه به دستور مستقیم وزارت جهاد کشاورزی تامین این کودها به صورت سهمیه بندی شده بوده و بدون نام نویسی در سامانه این وزارت خانه ممکن نمی باشد. برای ثبت درخواست کود شیمیایی می توانید از مشاورین پایدار ثبت کمک گرفته و با کمترین هزینه ممکن و در کوتاه ترین زمان، ثبت نام خود را نهایی کنید.

پایدار ثبت 0 تا 100 مراحل ثبت درخواست کود شیمیایی را به صورت آنلاین برای شما، با ارزان ترین قیمت ممکن انجام خواهد داد.

برای ثبت درخواست خود این فرم را پر کنید و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

درخواست ثبت کود شیمیایی

در این مطلب در ابتدا انواع کود کشاورزی را برای شما تعریف کرده و نحوه دریافت حواله کود شیمیایی را برای شما بسط می دهیم و در ادامه به صورت جزئی تر به بررسی مراحل ثبت درخواست کود شیمیایی می پردازیم؛ در ادامه با ما همراه باشید.

انواع کود کشاورزی را بشناسید!

در یک دسته بندی جامع، کودها را در دو گروه کودهای طبیعی و کودهای شیمیایی جای می دهند. کودهای طبیعی خود به دو زیردسته کود آلی و کود زیستی تقسیم می شوند. کودهای آلی منبع تامین نیتروژن اولیه مورد نیاز خاک بوده و منبع اولیه تامین فسفر و گوگرد نیز به شمار می روند. این کودها اصلاح خاک را انجام داده و سبب حفظ رطوبت آن می شوند. همچنین وجود این نوع کود فعالیت میکروارگانیسم های خاک را افزایش خواهد داد.

کود حیوانی، گیاخاک و کمپوست، معروف ترین کودهای آلی موجود در طبیعت به شمار می روند. کودهای زیستی خزانه میکروبی خاک را بازسازی کرده و یکی از بهترین کودهای موجود در بازار به شمار می روند. اما استراتژیک ترین کودی که کشاورزان لازم است حتما استفاده از آن را در دستور العمل کار خود قرار دهند، کود شیمیایی می باشد.

کودهای شیمیایی تامین مواد مغذی گیاهان مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم را برعهده داشته و به دلیل خلوص بالای خود موثرتر عمل خواهند کرد. کودهای شیمیایی که با نام کودهای غیرارگانیک نیز شناخته می شوند، توسط مراکز جهاد کشاورزی و سامانه توزیع کود شیمیایی، به صورت رایانه ای به کشاورزان ارائه خواهد شد.

برای دریافت کود شیمیایی لازم است ابتدا مراحل ثبت درخواست کود شیمیایی را تکمیل کرده و حواله کود شیمیایی خود را دریافت کنید. اما حواله کود به چه کسانی تعلق می گیرد؟ هزینه دریافت حواله کود چقدر خواهد بود؟ تا پایان با پایدار ثبت همراه بوده تا پاسخ پرسش های خود را ریز به ریز بیابید.

دریافت حواله کود شیمیایی

دریافت حواله کود شیمیایی

هزینه کودهای یارانه ای بدین صورت است که  30 درصد از قیمت کود را کشاورز و 70 درصد مابقی را دولت پرداخت خواهد کرد؛ از این رو لازم است پخش این کودها با برنامه ریزی قبلی و به صورت دقیق انجام شود. از جمله راهکارهایی که جهاد کشاورزی برای پخش درست این کودها در نظر گرفته است؛ دریافت حواله کود شیمیایی می باشد. کودهای شیمیایی یارانه ای بر اساس نیاز جامعه و تشخیص دولت، صرفا به محصولات خاصی تعلق گرفته و عموم تولیدات را در بر نمی گیرد.

از این رو در پاسخ به این پرسش که حواله کود به چه کسانی تعلق می گیرد؟ می توان اینگونه نوشت که این حواله متعلق به کسانی است که سطح زیرکشت محصولات مدنظر دولت را داشته و در سامانه ثبت حواله کود شیمیایی ثبت نام کرده اند. در حال حاضر برای چهار محصول اساسی شامل کلزا، جو، گندم و چغندر، کودهای شیمیایی یارانه ای توسط دولت در نظر گرفته شده است.

لازم به ذکر است دریافت حواله کود شیمیایی تنها به صورت الکترونیکی ممکن بوده و به هیچ عنوان به صورت حضوری امکان دریافت آن وجود ندارد. پایدار ثبت به عنوان اولین سامانه کاملا آنلاین امور ثبتی و حقوقی در ایران می تواند با پایین ترین هزینه، حواله کودی شما را دریافت کند.

سهمیه کود کشاورزی چقدر است؟

برای هر یک از افراد مشمول دریافت حواله کودهای شیمیایی، دولت سهمیه و بودجه ای را در نظر گرفته است. در سال جاری سهمیه کود کشاورزی برای هر کشاورز به صورت زیر توسط جهاد کشاورزی عنوان شده است :

  1. کود فسفات تعیین شده برای هر کشاورز حدود 100 کیلوگرم
  2. کود پتاسه تعیین شده برای هر کشاورز حدود 100 کیلوگرم
  3. کود اوره تعیین شده برای هر کشاورز حدود 150 کیلوگرم

توجه داشته باشید که کشاورزان باید با روحیه مطالبه گری به پیش رفته و اگر مشمول دریافت حواله کود شیمیایی هستند، مدارک مورد نیاز برای ثبت کود را در سامانه ثبت نام کود کشاورزی بارگذاری کنند. پایدار ثبت می تواند همراه مناسبی برای شما در تمام طول این مسیر باشد.

این مجموعه با آگاهی کامل از قوانین حاکم و مدارک مورد نیز، درخواست شما را در سامانه ثبت خواهد کرد. این مجموعه همواره حامی کشاورزان بوده و صفر تا صد کار را با کمترین هزینه ممکن انجام خواهد داد. اگر مایل هستید از نحوه درخواست حواله کود اطلاع یافته و مدارک مورد نیاز برای ثبت کود را بشناسید، در ادامه همراه ما باشید.

نحوه درخواست حواله کود

نحوه درخواست حواله کود

همانطور که در متون بالا نیز اشاره شد، ثبت درخواست کود شیمیایی صرفا به صورت الکترونیکی و آنلاین ممکن خواهد بود و مراجعه حضوری فرد کشاورز به دفاتر جهاد کشاورزی در شهرها و استان های مختلف، خدماتی را جز راهنمایی کارمندان مبنی بر غیر حضوری بودن این فرآیند، به دنبال نخواهد داشت.

برای ثبت درخواست حواله کود باید به سایت ذکر شده در سامانه جهاد کشاورزی با آدرس payeshkood.ir مراجعه کرده و نیاز خود به کود شیمیایی را با انتخاب کارگزاری های فعال در سایت مشخص کنید. اختلال در اینترنت، بارگذاری اطلاعات غلط و مدارک نادرست می تواند دریافت کود یارانه ای سال جاری را از شما دریغ کرده و خسارت های مالی بالایی را برای شما رقم بزند.

برای جلوگیری از این رخداد می توانید به کارشناسان زبده پایدار ثبت اطمینان کرده و انجام تمامی مراحل کار را به آن ها واگذار کنید. مشاوران و کارشناسان فعال در مجموعه ضمن بررسی دقیق اطلاعات وارده، سهمیه کود کشاورزی شما را به طور کامل دریافت خواهند کرد. آگاه باشید که 0 تا 100 این فرآیند در مجموعه پایدار ثبت به صورت آنلاین انجام شده و کمترین هزینه ممکن از سشما دریافت خواهد شد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت سفارش کود در سامانه توزیع کود شیمیایی

همانطور که اشاره شد برای ثبت سفارش کود در سامانه توزیع کود شیمیایی لازم است مدارکی به صورت آنلاین در وب سایت با فرمت و حجم مشخص بارگذاری شوند؛ این مدارک عبارتند از :

  1. پروفرما یا پیش فاکتور
  2. گواهینامه ثبت مواد کودی که از موسسه تحقیقات آب و خاک دریافت شده است.
  3. تعهدنامه

مدارک مورد نیاز جهت ثبت سفارش کود

هزینه دریافت حواله کود

همانطور که در پاراگراف های بالاتر اشاره شد کودهای یارانه ای بدین صورت بین کشاورزان توزیع می گردد که  30 درصد از قیمت کود را کشاورز و 70 درصد مابقی را دولت پرداخت خواهد کرد. دریافت حواله کود نیز در مجموعه پایدار ثبت با کمترین هزینه ممکن انجام خواهد شد. با این اوصاف کشاورز با ثبت درخواست کود شیمیایی حدود 70 درصد جلو افتاده و در هزینه ها صرفه جویی خواهد کرد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت کود

مدارک لازم جهت ثبت کودهای تولیدی، توزیعی و وارداتی هریک با یکدیگر متفاوت بوده و به شرح زیر است :

  1. مدارک مورد نیاز برای ثبت کودهای توزیعی شامل : اساسنامه شرکت، نمونه قرارداد با شرکت تولید کننده، اجازه نامه رسمی از شرکت تولیدکننده، مدارک ثبت نام تجاری برند، نمونه کود با بسته بندی اصلی و همچنین برچسب کود می باشد.
  2. مدارک مورد نیاز برای ثبت کودهای وارداتی کارت بازرگانی، اساسنامه شرکت، مجوز تولید که به تایید سفارت ایران در کشور مبدا رسیده، اجازه نامه رسمی، مشخصات فنی ماده کودی با سربرگ و تایید تولید کننده، اطلاعات ایمنی محصول وارداتی، ترجمه کامل برچسب، نمونه کود با بسته بندی اصلی، برچسب فارسی کود و ترجمه اجازه نامه رسمی و مجوز تولید توسط دارالترجمه رسمی است.
  3. مدارک مورد نیاز برای ثبت کودهای تولیدی نیز به شرح اساسنامه شرکت، آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی، جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، مدارک ثبت نام تجاری، مدارک مسئول فنی، تعهدنامه، نمونه برچسب و در نهایت نمونه کود با بسته بندی اصلی می باشد.

توجه داشته باشید که پایدار ثبت می تواند در ثبت کود نیز همراه شما بوده و کودهای تولیدی، توزیعی و وارداتی شما را در سامانه توزیع کود شیمیایی به ثبت برساند تا کشاورزان هنگام دریافت حواله کود شیمیایی شرکت شما را به عنوان کارگزاری مدنظر خود برگزیده و انتخاب کنند.

لازم به ذکر است مدارک مورد نیاز برای تمدید ثبت کودهای وارداتی به شرح زیر خواهد بود : درخواست تمدید، اصل گواهینامه ثبت مواد کودی، نمونه برچسب مطابق برچسب ثبت شده قبلی، فیش واریزی برای تمدید گواهینامه ثبت مواد کودی مطابق با تعرفه خدمات موسسه تحقیقات خاک و آب، ارائه ترجمه رسمی اجازه نامه رسمی فروش و پروانه فعالیت شرکت تولید کننده یا تامین کننده تایید شده توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور مبدا و یا اتاق بازرگانی کشور مبدا که توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شده باشد. (توجه داشته باشید که در صورتیکه تاریخ اعتبار اجازه نامه رسمی فروش از طرف تولید کننده و تامین کننده به اتمام رسیده باشد بایستی مجدداً ارائه گردد.) و در نهایت کارت بازرگانی معتبر.

کلام پایانی:

توجه داشته باشید که ثبت درخواست کود شیمیایی مستلزم وجود دانش و تجربه کافی در طی انجام فرآیند بوده تا کار به درستی پیش رود. برای ثبت کود نیز وجود دانش کافی می تواند شما را ده پله از رقبا جلو انداخته و در مسیری درست قرار دهد. پایدار ثبت می تواند همراه مناسبی برای شما چه در زمینه ثبت درخواست برای دریافت کودهای شیمیایی یارانه ای و چه در زمینه ثبت کود باشد. تعرفه پایین و دقت بالا از جمله دلایل برتری پایدار ثبت در این حوزه است.

تلاش و هدف از نگارش این موضوع آشنایی کامل شما با مراحل ثبت درخواست کود شیمیایی و همچنین مدارک لازم جهت ثبت کود بود. در کنار این موارد تلاش شد انواع کودهای مورد استفاده در کشاورزی و همچنین انواع سموم کشاورزی برای شما شرح داده شده و به سوالاتی از قبیل هزینه های لازم ببرای دریافت حواله کود چقدر است؟ و یا حواله کود به چه اشخاصی تعلق می گیرد؟ پاسخی جامع و کامل داده شود. امید است که این مطلب برای شما مفید بوده و مورد استفاده قرار گیرد.

14 دیدگاه دربارهٔ «ثبت درخواست کود شیمیایی»

رحمت گفت:

ولی اله میرزاخانی

كريم عبدالخاني گفت:

كود شيميايي

تیم تولید محتوا گفت:

سلام بی زحمت فرم درخواست رو در همین صفحه پر کنید

اسفندیار رضائی گفت:

کود شیمیایی اوره

تیم تولید محتوا گفت:

لطفا فرم قرار گرفته در این صفحه را پر کنید و منتظر تماس کارشناسان ما باشید

رضا عسکری گفت:

درخواست دی آمونیوم فسفات رازی ، سولفات پتاسیم ، سوپر فسفات تریپل و اوره

تیم تولید محتوا گفت:

سلام وقت بخیر لطفا فرم قرار گرفته روی سایت رو پر کنید

علی ابراهیمی گفت:

من ثبت نام کردم
بعد چجوری دریافت کوشیمیایی میکنم

تیم تولید محتوا گفت:

سلام وقت بخیر در صورتی که فرم را پر کرده اید، منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

مهدی گفت:

این سامانه بهترین روش جهت دریافت میباشد که توسط شما نصب راه اندازی شده از زحمات شما تشکر می نمایم مهدی شکرالهی

تیم تولید محتوا گفت:

ممنون و متشکر
هدف پایدار ثبت کاهش دغدغه های فراد برای انجام امور و رفع نیاز های آنها به صورت 100 درصد آنلاین است.
خوشحالیم که این خدمات مورد پسند شما قرار گرفته است.

اسدالله گفت:

برای کشوری که با این همه پتروشیمی مشکل تامین کود شیمیایی دارد نباید انتظار تحول مثبت در زندگی کشاورزان داشت؟!!

مریم گفت:

کود

تیم تولید محتوا گفت:

سلام لطفا برای ثبت درخواست فرم روی وب سایت رو پر کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره