پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت شرکت دانش بنیان

ثبت شرکت دانش بنیان نیاز به چه مدارکی دارد؟ احذ مجوز برای شرکت های دانش بنیان تا چه اندازه اهمیت دارد؟ این ها پرسش هایی هستند که ممکن است ذهن شما را نیز به خود مشغول نموده باشند. اگر به دنبال یک راهکار بسیار عالی برای کارآفرینی می باشید، شرکت های دانش بنیان بهترین گزینه ی پیش روی شما می باشند. این شرکت ها فعالیت های خود را براساس دانش علم و فناوری انجام داده و در حال حاضر در سطح دنیا جایگاه ویژه ای دارند. برای ثبت شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص باید شرایط و مدارک ویژه ای را در نظر داشته باشید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

ساختار شرکت های دانش بنیان به گونه ای است که بیشتر افرادی که به عنوان مدیر در بستر این شرکت ها فعالیت دارند، دارای مدارکی در رشته های فنی و مهندسی، پزشکی و علوم انسانی بوده و در این زمینه از دانش بسیار بالایی برخوردار هستند. برای ثبت شرکت دانش بنیان نیاز به طی نمودن مراحل خاصی است. بدون جمع آوری مدارک موردنیاز برای این امر شما موفق به تحقق چنین خواسته ای نخواهید شد. بنابراین توصیه داریم در این راستا سهل انگاری ننموده و تمامی شرایط و پیش زمینه های لازم را در نظر بگیرید.

ثبت شرکت دانش بنیان

شرکت دانش بنیان چیست؟

پیش از بررسی شرایط و مدارک موردنیاز برای ثبت شرکت دانش بنیان، لازم است اشاره ای به ساختار این شرکت ها داشته باشیم. از شرکت های دانش بنیان به عنوان مجموعه هایی یاد می گردد که به صورت خصوصی و یا تعاونی فعالیت دارند. این شرکت ها برای تمامی فعالیت های خود اهداف خاصی دارند اما اگر بخواهیم اشاره ای به مهم ترین هدف آن ها داشته باشیم می توان توسعه اقتصاد دانش محور، هم افزایی علم و ثروت و تحقق اهداف اقتصادی و علمی را نام برد. شرکت های دانش بنیان در حوزه های خاصی فعالیت دارند. این حوزه ها شامل موارد زیر می شوند که هرکدام از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

  • بررسی مباحث علمی و فعالیت در راستای تحقق اهداف علمی و تبدیل نمودن علم و به عمل
  • توسعه و ارتقای فناوری های موجود در سطح کشور و تولید و عرضه محصولات جدید به بازار
  • نظارت و بررسی تمامی تحقیقات صورت گرفته در حوزه اجرایی، مشاوره ای و پژوهشی

مدارک ثبت شرکت دانش بنیان

مدارک ثبت انواع شرکت دانش بنیان

همان گونه که در بخش های قبل نیز بیان شد برای ثبت شرکت دانش بنیان نیاز به مدارک خاصی است و شما بایستی پیش از هر اقدامی این مدارک را جمع آوری نمایید. مدارک ثبت شرکت دانش بنیان شامل موارد زیر می شوند.

  • آخرین لیست از بیمه شرکت و خلاصه وضعیت حقوق، دستمزد و مزایا
  • رزومه شرکت
  • آخرین اظهارنامه مالیاتی ارسال شده به سازمان امور مالیاتی کشور

پس از فراهم نمودن این مدارک ثبت شرکت می توانید وارد سامانه ثبت شرکت دانش بنیان شده و مراحل مربوطه را طی نمایید. البته برای راحتی کار و سریع تر بودن اجرای عملیات ثبت شرکت می توانید از طریق فرم های قرار گرفته روی سایت به راحتی این کار را انجام دهید. تمامی امور ثبت شرکت در سامانه پایدار به صورت 100% آنلاین انجام می شود.

مراحل ثبت شرکت های دانش بنیان

در این بخش از نوشتار خود قصد داریم تا به بررسی مراحل ثبت شرکت دانش بنیان بپردازیم. شما در گام اول بایستی شرکت و یا موسسه حقوقی خصوصی را به ثبت برسانید. این امر به شما کمک می کند تا ابتدا شرکت موردنظر شما در سازمان ثبت اسناد به رسمیت شناخته شده و ثبت گردد. شما برای ثبت شرکت های دانش بنیان در مراحل ابتدایی یعنی ثبت در سازمان اسناد فرآیند متفاوتی را طی نخواهید نمود؛ چرا که این امر برای تمامی شرکت ها اعم از شرکت دانش بنیان ثابت است.

در مرحله بعد برای دریافت مزایا و حمایت از شرکت های دانش بنیان، بایستی وارد سامانه ثبت شرکت دانش بنیان شوید. سایت ثبت شرکت دانش بنیان http://www.daneshbonyan.ir می باشد. در این سایت ابتدا بایستی ثبت نام نموده و فرم های ارائه شده را کامل کنید. پس از تایید، این فرم ها مورد بررسی قرار گرفته و مراتب آن به شما اعلام می گردد. اگر طی این ارزیابی ها صلاحیت لازم برای ثبت شرکت را داشته باشید، می توانید به صندوق نوآوری و شکوفایی جهت دریافت تسهیلات موردنیاز برای ثبت شرکت دانش بنیان مراجعه نمایید.

ویژگی های بارز شرکت های دانش بنیان

ممکن است بپرسید شرکت های دانش بنیان چه ویژگی هایی دارند؟ در پاسخ به این پرسش بایستی بگوییم که این شرکت ها با توجه به ساختاری که دارند تولید کننده محصول خاصی نیستند. شرکت های دانش بنیان از دانش افراد تحصیلکرده در راستای کسب درآمد استفاده نموده و به این طریق به رشد و ارتقای کشور نیز کمک های شایانی می نمایند. این شرکت ها از یک مجموعه ویژگی های خاص برخوردار هستند که موجب تمایز آن ها با دیگر شرکت ها شده اند. این ویژگی ها به شرح زیر می باشند.

  • رقابت پذیری بالا نسبت به دیگر شرکت ها
  • برخورداری خلاقیت فوق العاده عالی در راستای حل موضوعات مختلف
  • اختصاص بودجه برای افزایش تعداد نیروی کار بیشتر
  • اهمیت به ارزش های معنوی
  • اجرا نموده ایده ها و تحقق آن ها

هزینه ثبت شرکت دانش بنیان

هزینه ثبت شرکت دانش بنیان

هزینه ثبت شرکت دانش بنیان را می توان یکی از چالش های بسیاری از متقاضیان راه اندازی این شرکت ها دانست. این امر طبیعی است که شما پیش از انجام هرکاری به بررسی هزینه های احتمالی بپردازید؛ چرا که برای شروع شرمایه حرف اول را می زند و نباید نسبت به آن بی تفاوت بود. این امر برای ثبت شرکت دانش بنیان نیز صدق می کند و شما بایستی برای تحقق چنین خواسته سرمایه ای را در نظر بگیرید.

ثبت شرکت دانش بنیان و هزینه های این امر به عامل ها و فاکتورهای خاصی بستگی دارد. بنابراین نمی توان در این زمینه نظر قطعی داد. دریافت مشاوره ثبت شرکت دانش بنیان این امکان را به شما می دهد تا بیشتر با هزینه های ثبت شرکت دانش بنیان در کرج، تهران و دیگر استان ها آشنا شده و به اطلاعات بیشتری در این زمینه دست یابید.

ثبت شرکت دانش بنیان در تهران و کرج

برای ثبت شرکت دانش بنیان در تهران بهتر است از موسسه های فعال در این حوزه کمک بگیرید. این موسسات می توانند با ارائه مشاوره های مفید به شما کمک کنند تا تمامی مراحل لازم را با دانش و آگاهی بالاتری طی نمایید. کارشناسان ما در مجموعه پایدار ثبت با تکیه بر دانش بسیار بالای خود قادر هستند تا در این مسیر راهنمای شما باشند. در این زمینه توصیه داریم صفر تا صد ثبت شرکت دانش بنیان را به مجموعه بسپارید تا بتوانید به نتایج دلخواه خود دست یابید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره