پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

ثبت شرکت پتروشیمی

ثبت شرکت پتروشیمی

شرکت های پتروشیمی نیز مانند دیگر شرکت ها در انواع مختلفی قابل ثبت شدن هستند. برای ثبت هر کدام از این شرکت ها باید مدارک و شرایط ویژه ای که برای انواع شرکت ها در نظر گرفته شده است را رعایت کنید. ثبت شرکت پتروشیمی به خصوص در مناطق آزاد می تواند باعث معفیت 20 ساله مالیاتی شود و البته مزیت های بیشمار دیگری را نیز برای شما به همراه داشته باشد.

برای اینکه بتوانید در سریع ترین زمان ممکن و با ارزان ترین هزینه، کار های مربوط به ثبت انواع شرکت های پتروشیمی را انجام دهید باید ابتدا اطلاعات کافی در مورد نعریف این شرکت ها و همچنین مراحل و شرایط مورد نظر برای ثبت این نوع از شرکت ها را داشته باشید. در کنار این موضوع شما می توانید به صورت آنلاین تمامی امور مربوط به ثبت شرکت را از طریق سامانه پایدار انجام دهید. با پر کردم فرم های روی سایت و رعایت کردن تمامی شرایط در نظر گرفته شده به راحتی شرکت پتروشیمی را می توان به ثبت رساند.

پتروشیمی چیست و دلایل مهم بودن این صنعت کدامند؟

پتروشیمی چیست

نفت و گاز در کشورمان به عنوان سرمایه های اصلی شناخته می شوند. با توجه به سود و درآمدی که از صادارت نفت و گاز حاصل می شود، درآمد مربوط به صادارات فرآورده های آن ها نیز وسوسه کننده است. به همین دلیل شرکت هایی که در قالب پتروشیمی به ثبت می رسند و ارتباط مستقیمی با گاز و نفت دارند مورد توجه سرمایه گذاران داخلی و خارجی قرار گرفته اند.

در گذشته مواد شیمیایی مورد نیاز بشر از حیوانات و گیاهان به دست می آمد. اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی ها، این مواد شیمیایی از گاز و نفت بهه دست آمد و همین مساله باعث شد تا اهمیت شرکت های پتروشیمی بیش از پیش شود. شرکت ها و کسب و کار هایی که در این زمینه فعالیت می کنند می توانند در انواع مختلفی به ثبت برسند که در ادامه آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.

انواع ثبت شرکت پتروشیمی

انواع شرکت های پتروشیمی

شرکت های پتروشیمی را می توان در انواع مختلفی به ثبت رساند. هر کدام از این شرکت ها دارای شرایط و ضوابط خاصی هستند و مزیت های مختلفی را به همراه دارند. زمانی که یک شرکت را به ثبت برسانید قطعاً می تواند در بالا بردن ارزش و اعتبار کسب و کار نقش بسیار زیادی داشته باشد.

علاوه بر این موارد، شرکتهایی که به صورت قانونی به ثبت می رسند، می توانند در مزایده های رسمی و قانونی شرکت کنند و از این طریق کالا یا خدمات مورد نیاز برای سازمان ها و ارگان های دولتی و لشگری را فراهم کنند. برای اینکه بتوانید از طریق ثبت شرکت پتروشیمی در مناقصه ها و مزایده های رسمی و دولتی شرکت کنید، باید برای ثبت شرکت سهامی خاص اقدام کنید.

البته شرکت های پتروشیمی در انواع مختلف دیگری مانند تضامنی، تعاونی، مسئولیت محدود، مختلط سهامی و مختلط غیر سهامی به ثبت می رسند. با توجه به اینکه شرکت های مسئولیت محدود شرایط و ضوابط آسان تری برای ثبت شدن دارند و به آسانی به دیگر شرکت ها نیز قابل تبدیل شدن هستند، بسیاری از شرکت های پتروشیمی در ابتدای راه ترجیح می دهند تا به صورت مسئولیت محدود به ثبت برسند. البته همانطور که گفته شد در صورتی که قصد دارید در مناقصه های رسمی و دولتی شرکت کنید، باید شرکت خود را به صورت سهامی خاص به ثبت برسانید و یا از دیگر انواع شرکت ها به جز ثبت شرکت مسئولیت محدود استفاده کنید.

انواع فعالیت های شرکت های پتروشیمی کدامند؟

  • فعالیت هایی که به دریافت مجوز از وزارت نفت و یا شرکت ملی نفت احتیاج دارد. این فعالیت ها در واقع فعالیت های صنایع بالا دستی هستند که شامل استخراج و اکتشاف و نیز بهره برداری از معادن نفت، گاز و پتروشیمی می شود. تمامی مطالعات، فعالیت ها و اقدامات در زمینه اکتشاف، حفاری، استخراج و به صورت کلی تمامی فعالیت های مربوط به برداشت حداکثری نفت در این دسته قرار می گیرد.

مثلا مواردی هم چون مدیریت و نظارت در زمینه تامین کالاها و نیز مواد صنعتی، حفظ شرایط ایمنی و تمامی فعالیت های مشابه در زمره فعالیت های بالادستی قرار می گیرد.

  • فعالیت های صنایع پایین دستی که به دریافت مجوز احتیاجی ندارند. این فعالیت ها شامل لوله کشی و مهندسی نفت و گاز، مشاوره در زمینه های طراحی – تولید تجهیزات و قطعات مربوطه و نیز فعالیت هایی در زمینه بهینه سازی مصرف سوخت و … می باشد.

صنایع پایین دستی معمولا اقداماتی مانند تصفیه نفت خام، فروش و توزیع گاز طبیعی را شامل می شود. به صورت کلی صنایع پایین دستی به تمامی مطالعات، فعالیت ها و اقداماتی گفته می شود که مربوط به عملیات تصفیه و چالایش در تاسیسات پالایشی می باشد. نتیجه این اقدامات، تولید فرآورده های نفتی و تولید محصولات پتروشیمی و انتقال، ذخیره سازی، توزیع و… می باشد.

ثبت شرکت پتروشیمی به صورت سهامی خاص

شرکت پتروشیمی سهامی خاص

برای اینکه بتوانید در مزایده های رسمی و دولتی شرکت کنید و البته اگر شرکت شما دارای سهامداران زیادی است که هر کدام از این سهامدارن به اندازه ای در مسئولیت های شرکت شریک هستند، باید شرکت خود را به صورت سهامی خاص به ثبت برسانید. شرکت های سهامی خاص خداقل به 5 نفر اعضا نیاز دارند. برای تغییر هر کدام از این اعضا حداقل دو سال و تشکیل مجمع عمومی شرکت لازم است. در کنار این موضوع باید به این نکته هم توجه باشید که شرکت های با سهامی خاص نیاز به مدارک و شرایط ثبت شرکت خاصی دارند والبته میزان سرمایه اولیه آن ها نیز 1000000 ریال می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت های سهامی خاص کدامند؟

  • کپی مدارک شناسائی مانند کارت ملی و شناسنامه هر یک از شرکاء
  • ارائه شرکت نامه
  • ارائه تقاضانامه شرکت
  • ثبت نام کد ثنا برای تمام اعضای هیئت مدیره (از آبان ماه 1400 مصوب شده است)
  • آماده سازی اساسنامه تکمیل شده شرکت
  • دریافت تاییدیه آدرس و کد پستی محل شرکت
  • ارائه وکالتنامه وکیل (در صورتی که گیرنده کار از اداره وکیل باشد)
  • در صورتی که شرکت سهامی خاص است فیش بانکی که معادل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت شما باشد.
  • تعیین حق امضای شرکت
  • تعیین سمت و سهام هریک از اعضاء
  • ارائه 5 مورد نام حداقل 3 سیلابی به ترتیب اولویت
  • ارائه مجوز (ویژه شرکتهایی که نیاز به مجوز دارند)
  • ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی و موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره

ثبت شرکت پتروشیمی مسئولیت محدود

شرکت های مسئولیت محدود نیازی به شرکا ندارند و با دو نفر عضو به راحتی راه اندازی می شوند. این شرکت ها محدودیتی در تغییر مدیرعامل ندارند و به راحتی در هر زمانی می توان مدیرعامل آن را تغییر داد. البته که این شرکت ها با هزینه کمتری قابل ثبت شدن هستند اما اعتبار آن ها در مقایسه با شرکت های سهامی خاص پایین تر است. برای راه اندازی این شرکت ها نیز باید سرمایه اولیه 1000000 ریال در نزد بانک محفوظ بماند.

مهم ترین مدارک ثبت شرکت پتروشیمی برای شرکت های با مسئولیت محدود در زیر آورده شده است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت های مسئولیت محدود

*کپی مدارک شناسایی مانند شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضا شرکت

*آدرس یا کد پشتی محل شرکت

شماره تلفن همراه اختصاصی به نام اعضای شرکت مسئولیت محدود

تصویر روزنامه رسمی شرکت یا آخرین تغییرات آن

معرفی نامه نمایندگان، درصورتی که سهامداران و اعضاء هیأت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند.

دو جلد اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود (امضاء ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران انجام شود)

دو برگه تقاضانامه و تکمیل آن (کلیه سهامداران شرکت باید این برگه را نیز امضا نمایند.)

دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین و هیأت مدیره که به امضاء سهامداران رسیده باشد.

دو جلد شرکت نامه و تکمیل آن (امضاء توسط کلیه سهامداران انجام شود)

نکته مهمی که در مورد مدارک ثبت شرکت با مسئولیت محدود باید بدانید این است که مدرک تحصیلی برای این نوع ثبت شرکت نیاز نیست. البته در مواردی که قانون مشخص کرده است مانند شرکت های مهندسی، حتما نیاز به مدرک تحصیلی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره