پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
جواز تاسیس

جواز کسب تولیدی

جواز کسب تولیدی

همه افراد تمایل دارند تا رشد و موفقیت آن ها همراه با رعایت قانون باشد، پس پیش از هرکاری برای اخذ جواز کسب تولیدی اقدام می کنند. برای این کار می توانید فرم های مخصوصی که در سایت پایدار ثبت وجود دارد را پر کنید. پس از پر کردن این فرم و دادن اطلاعات اولیه، کارشناسان این مجموعه برای نهایی کردن جواز کسب تولیدی با شما تماس می گیرند. مزیتی که موسسه پایدار ثبت در مقایسه با سایر موسسه ها دارد این است که در سریع ترین زمان ممکن کارهای جواز کسب تولیدی را انجام می دهند.

مراحل اخذ جواز کسب تولیدی

مراحل صادر کردن جواز کسب تولیدی به شرح زیر است:

  • دریافت نام کاربری و کلمه عبور
  • ثبت درخواست جواز کسب تولیدی
  • تعیین اولویت موضوع
  • صادر کردن جواز کسب تولیدی

کارشناسان مربوطه مدارک را بررسی کرده و اگر ایرادی در تکمیل کردن آن وجود داشت با شما تماس می گیرند، پس از گذراندن این مراحل جواز کسب تولیدی برای شما صادر می شود. توجه به این مسئله در زمان گرفتن جواز کسب تولیدی لازم است فقط محصولاتی که به هم ارتباط دارند در یک جواز نام برده شوند. (برای مثال نمی توان مواد غذایی و لوازم الکتریکی را با هم در یک جواز گنجاند) زیرا هر کالا یک کد آیسیک دارد که بایستی با هم ارتباط داشته باشند.

مسئله ای که باید به آن دقت داشته باشید ثبت نام برای اخذ جواز کسب تولیدی و دریافت نام کاربری و رمز عبور برای هر شخص و هر شرکت تنها یکبار امکان پذیر است.

به عبارت دیگر فقط یک دفعه می توانید هر کد ملی و هر شناسه ملی را در سایت ثبت نام کنید و ضروری است نام کاربری و کلمه عبور را بعد از ثبت نام نگهداری کنید. از آن جایی که هر تولیدی برای امر خاصی فعالیت می کند پس نیاز است که برای هر کدام جدا جدا ثبت نام کنید تا فعالیت شما قانونی باشد.

بعد از اخذ جواز کسب تولیدی می توانید درخواست دریافت پروانه بهره برداری را کنید به عبارت دیگر جواز کسب تولیدی پیش نیاز دریافت پروانه بهره برداری است. لازم است بیان شود که در کلانشهر تهران به علت موضوع آلودگی، جواز کسب تولیدی تمامی کالاها به غیر از مواد غذایی تنها برای شهرک سالاریه صادر می شود.

اگر قصد دارید تولیدی خود را راه اندازی کنید باید شرکت و کسب و کار خود را از طریق فرم زیر به صورت قانونی به ثبت برسانید. بعد از ثبت سفارش منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

اخذ مجوز تولیدی بدون کارخانه

از آن جایی که در سال های اخیر اتفاقات اقتصادی خاصی افتاد همین مسئله باعث بالا رفتن قیمت تمام شده محصولات شد. اين اتفاقات تمامی بخش های اقتصادی هم چنین صنعت را نیز تحت تاثير قرار داد. نمونه هاي كسب و كار متعددی وجود دارد كه در كشورهاي موفق آزمایش شده اند که مي توان با بومي سازي، از آن ها در راستای اهداف استفاده نمود. يكي از اين شیوه ها كه مي توان با زمینه سازی مناسب، اجراي آن را آسان کرد و از فایده های بسیار زیاد آن سود برد، استفاده از جواز کسب تولیدی بدون کارخانه است.

استفاده از جواز کسب تولید بدون کارخانه به افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار های خانگی را دارند یا در ابتدای راه سرمایه ای برای اجاره و خرید کارخانه و محیط کارگاهی ندارند، کمک می کند تا با هزینه های بسیار کم و با طی کردن مراحل قانونی، جواز کسب و تاسیس تولیدی خود را کسب نمایند.

هدف از اعطای جواز کسب تولیدی، جوازی است که به افراد حقیقی و حقوقی برای عمل به فعالیت تولیدی و یا اقتصادی عرضه می شود. جواز کسب تولیدی به صاحب خود این امکان را می دهد تا در یکی از شهرک های صنعتی محصول مورد نظر خود را تولید کند که در مجوز آن بیان شده است.

اخذ جواز کسب تولیدی

راه اندازی کارگاه تولیدی

بخش نامه راه اندازی کارگاه تولیدی جوازی است که اگر درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی تقاضاکننده راه اندازی کارگاه تولیدی به آن ها عرضه شود، تا اشخاص با مشخصاتی که در برگه درخواست آورده شده است برای راه اندازی و تاسیس کارگاه تولیدی مد نظر اقدام نمایند.

بخش نامه تاسیس ارسال شده به مدت زمان یک سال از تاریخ صدور اعتبار دارد و تمدید آن برای یک سال و یک دوره دیگر بدون ایراد است. اگر مدت زمان یک دوره به اتمام رسید و بخش نامه تاسیس برای راه اندازی کارگاه استفاده نشود بخش نامه تاسیس ابطال خواهد شد.

فازهای راه اندازی کارگاه تولیدی

برای این که کارگاه تولیدی خودتان را تاسیس کنید بایستی پیش از هر عملی برای آماده سازی مکان مناسب، متریال و یا استخدام نیروی کار اقدام کنید. تاسیس و راه اندازی تولیدی برای کسب و کار به زمان و هزینه زیادی احتیاج دارد. اکثر افراد با بودجه کم قصد تاسیس و راه اندازی کسب و کاری را دارند.

بر اساس همین موضوعبرای اخذ جواز کسب یا تولید، بایستی پیش از هر اقدامی از درست بودن روش کسب وکار اطمینان حاصل کنید. تمام جوانب کار را ارزیابی کنید. به منظور کسب اطلاعات بیشتر راجع به فازهای تاسیس کارگاه تولیدی می توانید با موسسه پایدار ثبت تماس بگیرید.

پروانه تولید کارگاهی پس از کسب جواز قابل اخذ است، ثبت کارگاه تولیدی به تولید محصول توسط افراد جنبه قانونی می دهد که می توانید از مزیت های آن استفاده کنید. مراحل اخذ مجوز کارگاه تولیدی پیش از این بیان شد.

مراحل اخذ مجوز کارگاه تولیدی پوشاک

همان طور که می دانید برای آن که تولید پوشاک توسط مجموعه شما جنبه قانونی پیدا کند باید نسبت به اخذ مجوز اقدام کنید. این مسئله برای اشخاص حقوقی و حقیقی صادق است.

نخست صاحبان تولیدی وظیفه دار هستند در بحث فعالیت تولیدی واژه تولیدی را بیان کنند. بایستی جهت ثبت این تولیدی که مراحل ثبت آن همانند ثبت شرکت است به اداره ثبت شرکت ها و سازمان صنایع و معادن رجوع و مجوز های مرتبط را دریافت کنند.

پس از آن باید ثبت تولیدی را به صورت اینترنتی انجام دهید و پس از آن تاییدنامه شرکت یا تولیدی را می گیرید، بعد از آن بایستی تمامی اسناد و اوراق به وسیله صاحبان امضا و سهام داران امضا گردد.

بعد از انجام دادن این کارها تمامی این مدارک بایستی به اداره ثبت شرکت ها ارسال شود.

پس از آن که مدارک شما به وسیله کارشناس اداره ثبت شرکت ها بررسی شد آگهی راه اندازی شرکت شما فرستاده خواهد شد.

در این مرحله وکیل و یا نماینده قانونی می تواند به اداره ثبت شرکت ها رجوع و پرونده ثبت شرکت یا تولیدی و آگهی راه اندازی که اکنون دارای شماره ثبت و شناسه ملی است دریافت نموده و در روزنامه رسمی به مدت زمان 15 الی 20 روز کاری ثبت نام کند. مدارک مورد نیاز برای دریافت جواز کسب و پروانه کسب تولیدی پوشاک عبارت است از:

  • تقدیم یک برگ از اصل قرارداد عادی یا رسمی که به اسم تقاضاکننده باشد.
  • تقدیم اصل قرارداد قولنامه
  • تقدیم استعلام محضر
  • تقدیم مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی
  • برای آقایان تقدیم اصل کارت پایان خدمت
  • تقدیم فتوکپی از سند یا اجاره نامه رسمی
  • تقدیم تاییدیه کد پستی واحد صنفی منطقه
  • تقدیم سه قطعه عکس پرسنلی
  • تقدیم اصل مفاصا حساب دارایی و شهرداری

نکته ای که لازم است به آن دقت داشته باشید این است که موقع تشکیل پرونده حتما خود شخص درخواست کننده حضور داشته باشد.

قطعا کارگاه تولیدی بدون مجوز فعالیتی غیر قانونی را انجام می دهد که تبعات آن برای صاحب کارگاه باعث دردسر خواهد شد. مدارک اخذ جواز کسب تولیدی پیش از این بیان شد و اخذ جواز کسب تولیدی لباس با سایر جوازها یکسان است.

جواز کسب صنعتی

دریافت جواز کسب صنعتی

افراد حقیقی یا حقوقی که مایل هستند که در یک تولیدی صنعتی فعالیت کنند، برای آغاز فعالیت احتیاج به گرفتن جواز راه اندازی به عنوان یک موافقت نامه اولیه قانونی برای شروع فعالیت دارند. مجوز در چارچوب یک طرح توجیهی سرمایه گذاری در زمینه انتخاب شده عرضه می شود. صاحب مجوز حال بایستی به منظور راه اندازی واحد صنعتی اقدامات ضروری را انجام دهد. در نهایت شخص برای داشتن تولیدی صنعتی و اخذ پروانه بهره برداری تلاش کند.

اصولا مجوز به کسی اعطا می شود که شرایط لازم را داشته باشد. بایستی کسب و کارش مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد و توان تجاری سازی و پیشرفت را نیز داشته باشد. زمانی که توانستید جواز فعالیتی که قصد انجام آن را دارید کسب کنید، بایستی هر سال جهت تمدید آن نیز اقدام کنید.

اخذ جواز کسب تولیدی از وزارت صمت

مجوز راه اندازی تولیدی صنایع جوازی است که از سوی وزارت صنایع و معادن با هدف راه اندازی یک واحد تولیدی، مونتاژ یا کارخانه فرستاده می شود.

تمامی افراد حقوقی و حقیقی باید اطلاع داشته باشند که پیش از راه اندازی واحد تولیدی صنعتی بایستی مجوز خود را از وزارت صنایع و معادن و تجارت اخذ کنند.

فقط در مواردی که می خواهید وام های کلان دریافت کنید که غالبا بیش از 1 میلیارد است مجوز شخصیت حقوقی بهتر می باشد.

مجوز راه اندازی تولیدی به دو دسته الف و ب تقسیم بندی می شود.

  • دسته الف مجوز مربوط به فعالیت های هر استان است که احتیاج به مجوز می باشد. با گرفتن این مجوزها از کمک های دولتی و سایر مزیت ها استفاده خواهید برد.
  • دسته ب نیز حاوی همه مشاغل دیگر که باید مجوز تاسیس را اخذ و ارائه دهند. در زمینه جواز راه اندازی می توانید با کارشناسان ثبت در موسسه پایدار ثبت در ارتباط باشید.

ثبت شرکت تولیدی بسیار آسان است، اگر برای طی کردن این مسیر مشکلی دارید می توانید روی موسسه پایدار ثبت حساب کنید. مراحل اخذ مجوز کارگاه تولید مواد غذایی همانند سایر تولیدی ها و شرکت هاست با این تفاوت که حیطه فعالیت آن تولید مواد غذایی است. مراحل مورد نیاز برای اخذ مجوز کارگاه پیش از این بیان شد اگر نیاط به کسب اطلاعات بیشتر دارید می توانید با کارشناسان موسسه پایدار ثبت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره