پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

ثبت شرکت واردات و صادرات

ثبت شرکت واردات و صادرات

برای اینکه بتوانید شرکت واردات و صادارات خود را به صورت قانونی به ثبت برسانید، باید ابتدا برای دریات کارت بازرگانی اقدام کنید. ثبت شرکت صادرات و واردات به صورت مسئولیت محدود و سهامی خاص امکانپذیر است. پس به صورت کلی می توان گفت برای ثبت انواع شرکت های صادارات و واردات باید ابتدا نوع شرکت را مشخص کرده، سپس تمامی شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت آن شرکت را نیز تهیه کنید. بعد از این کارها باید کارت بازرگانی را دریافت نمایید. کارت بازرگانی که برای صادارت و واردات به صورت قانونی معتبر باشد، به دو صورت حقیقی و حقوقی برای شرکت ها و کسب و کار ها صادر می شود.

درک درست از شرایط صادرات و واردات کالا می تواند در سریع تر شدن مراحل ثبت شرکت صادرات و واردات به شما کمک کند. ما هم در ادامه قصد داریم با بیان تمامی شرایط و دستورالعمل های مورد نیاز، به شما کمک کنیم تا بتوانید با این نوع از شرکت ها که به شرکت های بازرگانی نیز معروف هستند، آشنا شوید.

ضمن بررسی شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت این نوع از شرکت ها، به شما می گوییم که کارت بازرگانی را به چه صورت و در چه شرایطی می توانید دریافت نمایید.

ضمناً اگر قصد دارید تمامی مراحل ثبت شرکت صادرات و واردات را به صورت آنلاین انجام دهید و کمترین هزینه را برای اینکار پرداخت نمایید، ابتدا با کارشناسان ما تماس گرفته و فرم های درخواست ثبت شرکت بر روی وب سایت را به صورت کامل پر کنید.

تعریف صادرات و واردات

تعریف شرکت واردات و صادرات

زمانی که یک کشور بتواند نیاز داخلی خود را برطرف کند و البته کشور مقصد نیز نیاز زیادی به یک کالا یا خدمات داشته باشد، می توان کالا را به کشور مورد نظر ارسال نمود. این کار دقیقا مصداق صادارت یک کالا است و باعث می شود تا سرمایه گذاران بتوانند به سود و درآمد قابل توجهی برسند. شرکت ها و کسب و کار هایی که عملیات صادرات را برای برخی از کالا ها انجام می دهند، می توانند برخی از کالا های مورد نیاز را از دیگر کشور ها وارد نمایند.

در واقع می توان گفت که ارسال یک کالا به کشور دیگر را صادرات و وارد کردن یک کالای مورد نیاز برای شرکت ها و عموم مردم را واردات می گویند. کسب و کار های زیادی در داخل کشور، اقدام به ثبت شرکت های واردات و صادارت می کنند و از این طریق ضمن وارد کردن کالا های مورد نیاز برای شرکت خودشان، اقدام به وارد کردن و یا صادر کردن کالاهایی می کنند که از نظر اقتصادی نیز برای آن ها سود به همراه داشته باشد.

این شرکت ها به صورت شرکت بازرگانی به ثبت می رسند و می توانند با دریافت کارت بازرگانی به راحتی انواع کالاهای مجاز را به صورت قانونی صادر نموده و یا وارد کشور نمایند.


واردات و صادارت کالا بدون کارت بازرگانی امکانپذیر است؟


انواع ثبت شرکت واردات و صادرات

به صورت کلی در کشورمان، شرکت ها به 7 نوع مختلف به ثبت می رسند. با توجه به اینکه شرایط، هزینه ها و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت های مسئولیت محدود و سهامی خاص راحت تر است، بسیاری از افراد به سراغ ثبت این نوع از شرکت ها می روند. کسب و کار هایی که قصد دارند شرکت خود را برای صادرات و واردات به ثبت برسانند و در واقع برای ثبت شرکت بازرگانی اقدام نمایند، می توانند به صورت مسئولیت محدود یا سهامی خاص شرکت خود را با توجه به شرایط و مدارکی که در ادامه گفته می شود به ثبت برسانند.

ثبت شرکت واردات و صادرات به صورت مسئولیت محدود

شرکت های مسئولیت محدود با دو نفر اعضا به راحتی قابل راه اندازی و ثبت شدن هستند. این شرکت ها محدودیتی برای تغییر اعضا ندارند. برای ثبت این نوع از شرکت ها مبلغ 1000000 ریال به عنوان سرمایه شرکت در نظر گرفته می شود. شرکت هایی که به صورت مسئولیت محدود به ثبت می رسند، هزینه بسیار کمتری نیز برای ثبت شدن لازم دارند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت این نوع از شرکت ها به صورت زیر است.

۱. دو برگ تقاضا نامه ثبت شرکت

۲. دو برگ شرکت‌ نامه رسمی

۳. دو جلد از اساسنامه شرکت

۴. دو نسخه از صورت‌ جلسه مجمع عمومی موسسین و هیئت‌ مدیره

۵. فتوکپی شناسنامه همه شرکا و مدیران شرکت

۶. آگهی روزنامه رسمی برای افراد حقوقی

۷. تقویم‌نامه سرمایه غیر نقدی توسط شرکا

ثبت شرکت سهامی خاص واردات و صادرات

ثبت شرکت سهامی خاص واردات و صادرات

ثبت شرکت های سهامی خاص نیز دارای شرایط و مراحل خاص است. این شرایط و هزینه ثبت این نوع از شرکت ها نیز نسبت به دیگر نوع از شرکت ها ساده تر است. به همین دلیل این نوع شرکت صادرات و واردات نیز طرفداران زیادی دارد.

شرکت های سهامی خاص برای ثبت شدن نیاز به 5 نفر اعضا دارند که سهام شرکت بین آن ها تقسیم می شود. هر نفر به اندازه سهامی که دارد، در شرکت و مسئولیت آن ها دخیل است. این نوع از شرکت ها از اعتبار بیشتری برای شرکت در مناقصه ها و مزایده های رسمی و دولتی برخوردار هستند.

برای ثبت شرکت واردات و صادرات به صورت سهامی خاص نیز نیاز به مدارک خاصی دارید که در ادامه تمامی آن ها را به صورت کامل مورد بررسی قرار می دهیم.

۱. تکمیل و امضای دو نسخه از اساسنامه توسط خود سهامداران

۲. تکمیل و امضای دو نسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص توسط همه سهامداران

۳. ارائه دو نسخه از صورت‌جلسه مجمع عمومی موسسان که توسط سهامداران شرکت و نیز بازرسان آن به امضا رسیده باشد.

۴. مشخص کردن نخستین مدیران و بازرسان و قبول سمت مدیریت و بازرسی از سوی آنان.

۵. کپی شناسنامه برابر اصل شده همه مدیران و سهامداران و بازرسان

۶. کپی برابر اصل کارت ملی تمامی سهامداران، بازرسان و اعضای هیئت‌ مدیره

۷. ارائه گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل ۳۵% سرمایه اولیه شرکت

دریافت کارت بازرگانی برای ثبت شرکت واردات و صادرات

یکی از نکات مهمی که برای ثبت انواع شرکت های بازرگانی برای واردات و صادرات کالا در نظر داشته باشید این است که این نوع از شرکت ها برای ثبت شدن نیاز به کارت بازرگانی دارند. در واقع شما برای اینکه بتوانید کالایی را وارد یا از کشور خارج کنید باید کارت بازرگانی معتبر داشته باشید. شرکت های بازرگانی می توانند کارت بازرگانی را به صورت حقیقی و یا حقوقی دریافت نمایند.

از طریق خدمات ویژه ای که سامانه پایدار در اختیار شما قرار داده است می توانید برای دریافت کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی اقدام نمایید. با ارزان ترین هزینه و به صورت 100% آنلاین تمامی امور مربوط به ثبت شرکت واردات و صادارت و دریافت کارت بازرگانی برای شما انجام می شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی

مدارک مورد نیاز دریافت کارت بازرگانی فوری برای اشخاص حقوقی

  • اصل و فتوکپی کارت ملی، اساسنامه شرکت و کارت پایان خدمت
  • اصل مفاصا حساب مالیاتی موضوع ماده‌ی ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم، مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی
  • اصل اظهارنامه‌ی ثبت‌نام در دفاتر بازرگانی و اصل گواهی پلمپ دفاتر از اداره ثبت شرکت‌ها (با امضای مدیرعامل یا رئیس هیأت مدیره)
  • کپی و اصل اظهارنامه‌ی ثبت شرکت‌های سهامی خاص یا عام
  • کپی و اصل روزنامه‌ی رسمی
  • اصل و فتوکپی سند مالکیت شش ‌دنگ
  • اصل گواهی عدم سوءپیشینه که از زمان صدور آن ۶ ماه نگذشته باشد.

شرکت‌های با مسئولیت محدود:  ۲ برگ کپی تقاضانامه ثبت شرکت‌های داخلی که توسط اداره ثبت شرکت‌ها مهرشده باشد.

شرکت‌های سهامی خاص و عام:  ۲ برگ کپی اظهارنامه ثبت شرکت که توسط اداره ثبت شرکت‌ها مهرشده باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی حقوقی

  • داشتن حداقل سن ۲۳سال تمام
  • اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی که به گواهی اداره ثبت شرکتها رسیده باشد.
  • اصل گواهی پلمپ دفاتر ، (از اداره ثبت شرکتها برای دریافت اظهارنامه و گواهی “پلمپ دفاتر” به نزدیکترین دفتر پست و اداره ثبت شرکتها مراجعه فرمائید)
  • اصل گواهی عدم سوء پیشینه.
  • فرم دال
  • اصل گواهی موضوع ماده ۱۸۱ق.م.م مربوط به آخرین سال عملکرد مبنی بر بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی در سال جاری به آدرس متقاضی.
  • اصل کارت ملی (در صورت داشتن هر گونه تغییرات در مشخصات سجلی اسکن و بارگذاری تصویر شناسنامه از تمامی صفحات الزامی میباشد)
  • دو قطعه عکس (جدید ، تمام رخ ، ساده ، رنگی و با پشت زمینه سفید)
  • اصل مدرک تحصیلی معتبر (حداقل دیپلم متوسطه) مدارک خارج از کشور پس از ارزشیابی توسط اداره دانش آموختگان وزارت علوم مورد پذیرش می باشد .

تبصره : دارندگان پروانه بهره برداری صنعتی، کشاورزی، معدنی، خدمات فنی مهندسی وخدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات  ICT ازمراجع ذیربط مشروط به انقضای دو سال از تاریخ صدور پروانه، ازارائه مدرک فوق معاف می باشند و ملزم به ارائه اصل مدرک تولید هستند .

  • اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان

تبصره :متقاضیانی که سن آنان ۵۵سال تمام باشد از ارائه پایان خدمت معاف می باشند .

  • اصل گواهی بانک مبنی بر تایید حساب جاری وحسن اعتبار بانکی به نام متقاضی (فقط روی فرم الف قابل قبول است) با مهر امضای رئیس شعبه. (ضمنا حسابهای جاری شتاب مربوط به شهرستانها در صورتیکه روی فرم الف تایید شده باشد قابل قبول است). ضمنا حداقل یکسال از زمان افتتاح حساب گذشته باشد.

1 دیدگاه دربارهٔ «ثبت شرکت واردات و صادرات»

اسماعیل میری گفت:

بسیار عالی وواضح وشفاف بوددست تان درد نکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره