پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

ثبت شرکت هلدینگ

ثبت شرکت هلدینگ

ثبت شرکت هلدینگ چگونه است؟ راه اندازی این شرکت ها چه مزایایی دارد؟ شرکت های هلدینگ را به عنوان شرکت های سهامی می شناسند که با اسامی دیگری همچون شرکت کنترل کننده، شرکت صاحب سهام، شرکت مالک و شرکت مالک نیز شناخته می شوند. این شرکت ها مالکیت و سهام شرکت های دیگر را دارند و برای ثبت آن ها بایستی مراحل مشخصی را طی نمود. در حال حاضر شرکت های هلدینگ بسیار زیادی را می توان در سطح دنیا دید که هرکدام فعالیت های خاصی دارند. اگر در راستای نحوه راه اندازی و ثبت شرکت هلدینگ اطلاعات خاصی ندارید موسسه هایی که در این زمینه فعالیت دارند می توانند به شما کمک های قابل توجه ای نمایند تا به هدف نهایی خود دست یابید.

شرکت هلدینگ چیست؟

همان گونه که در بخش ابتدایی نوشتار نیز بیان نمودیم شرکت هلدینگ به عنوان شرکت مادر شناخته می شود و دارنده سهام اصلی شرکت های دیگر می باشد. به بیان ساده تر میزان سهام شرکت های هلدینگ در شرکت های دیگر بیش از 50 درصد است و همین امر موجب شده تا نقش کنترل کننده را داشته باشند. در حال حاضر شرکت های هلدینگ به 4 دسته تقسیم می شوند که اگر بخواهیم اشاره ای اجمالی به آن ها داشته باشیم موارد زیر را می توان تشریح نمود.

  • هلدینگ هایی که توسط برخی شرکت های بزرگ ثبت و راه اندازی می شوند.
  • هلدینگ های محصولی که در بستر همه ی شرکت های زیر مجموعه آن ها تنها یک نوع محصول تولید می گردد.
  • هلدینگ هایی که شرکت های زیر مجموعه آن با زنجیره تامین خود در راستای دستیابی به یک هدف مشترک گام بر می دارند اما فعالیت متفاوتی دارند
  • هلدینگ های مختلط که مجموعه ای چند شرکت با فعالیت های مختلف و اهداف مختلف را شامل می شوند.

مزایا و معایب شرکت های هدلینگ

ثبت شرکت هلدینگ

راه اندازی و ثبت شرکت های هلدینگ دارای مجموعه مزایا و معایب مشخصی است که آشنایی با آن ها به شما کمک می کند تا گام های موثری را در راستای فعالیت در این شرکت ها بردارید. از مهم ترین مزایا و معایب شرکت های هلدینگ موارد زیر را می توان تشریح نمود.

  • دریافت وام راحت تر

شرکت های هلدینگ این امکان را دارند تا از سرمایه دیگر شرکت های خود برای بازپرداخت اقساط وام ها استفاده کنند. همچنین دریافت تسهیلات برای این شرکت ها ساده بوده و مراحل پیچیده ای ندارد.

  • دسترسی به بازارهای حهانی

دسترسی و ورود به بازارهای جهانی پس از ثبت شرکت هلدینگ کار سختی نیستن تنها کافی است تا هزینه مالی را تامین نموده و سهام لازم را خریداری نمایید.

  • کسب اعتبار بین المللی بالا

نکته ای که لازم است درباره شرکت های هلدینگ بدانید این است که این شرکت ها از اعتبار بالایی نسبت به دیگر شرکت ها در سطوح بین المللی برخوردار هستند.

  • تنوع بالای دارایی ها و افزایش سرمایه

شما با ثبت شرکت هلدینگ این امکان را خواهید داشت تا سهام شرکت های فرعی را خریداری نموده و به این طریق میزان سرمایه و دارایی های خود را افزایش دهید.

معایب راه اندازی شرکت های هلدینگ شامل موارد زیر می شوند.

  • به طور نسبی مبلغی که بایستی به عنوان مالیات بپردازید افزایش خواهد یافت.
  • انحلال پذیری شرکت های تابعه به راحتی رخ می دهد.

قوانین شرکت های هلدینگ

برای ثبت شرکت هلدینگ لازم است از قوانین خاصی پیروی نموده و علاوه بر رعایت کردن تمامی شرایط ثبت شرکت، مراحل مشخصی را پشت سر بگذارید. در این بخش از نوشتار خود قصد داریم تا به بررسی این قوانین و مراحل پرداخته و به این طریق اطلاعات مفیدی را به شما انتقال دهیم. شرایط ثبت شرکت های هلدینگ به صورت زیر می باشد که لازم است توجهات لازم را به آن ها نمایید.

  • دریافت موافقت برای ثبت شرکت

یکی از مهم ترین قوانین شرکت های هلدینگ دریافت موافقت برای ثبت آن ها می باشد. در این راستا شما به عنوان متقاضی لازم است فرم هایی را مبنی بر فرم تقاضای صدور مجوز تاسیس شرکت هلدینگ و فرم پرسشنامه مشخصات فردی مدیرعامل شرکت را تکمیل نمایید. این تاییده از سوی سازمان نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس اوراق بهادار صادر می گردد. در صورت دریافت تاییده و موافق اصولی این سازمان می توانید مراحل ثبت شرکت هلدینگ را ادامه دهید.

  • دریافت مجوز تاسیس شرکت هلدینگ

زمانی که موفق به دریافت تاییده شدید لازم است مدارکی را که از سوی سازمان اعلام شده اند را جمع آوری نموده و در موعد مقرر ارسال کنید. پس از جمع آوری و تکمیل این مدارک در صورت بی نقص بودن آن ها می توانید مجوز تاسیس و راه اندازی شرکت هلدینگ را از سوی مرجع ثبت شرکت ها دریافت کنید.

  • دریافت جواز فعالیت

پس از دریافت مجوز تاسیس و ثبت شرکت هلدینگ نوبت به دریافت مجوز فعالیت می رسد که برای این امر شما بایستی در مدت زمان تعیین شده موافقت خود را برای شروع فعالیت اعلام نمایید. در این راستا باید مدارک موردنیاز را برای ثبت نهاد مالی ارائه نمایید.

مدارک موردنیاز برای ثبت شرکت هلدینگ

مدارک ثبت شرکتهای هلدینگ

با مطالعه مطلبی که بیان شد ممکن است بپرسید مارک موردنیاز برای ثبت شرکت هلدینگ به چه صورت هستند؟ این مدارک شامل موارد زیر می شوند.

  • نامه صادر شده از سوی شرکت مادر برای ثبت شرکت
  • آگهی تاسیس شرکت مادر
  • کپی برابر با اصل کارت ملی و شناسنامه تمامی اعضای هیئت مدیره
  • مدارک شناسایی همچون کارت ملی و شناسنامه اعضای هیئت مدیره شرکت
  • گواهی عدم سوء پیشینه نمایندگان شرکت، هیئیت مدیره و بازرس ها

تبدیل شرکت سهامی خاص به هلدینگ

برای تبدیل شرکت سهامی خاص به هلدینگ لازم است مراحل مشخصی را پشت سر بگذارید. برای این کار ابتدا بایستی فرم هایی را که مرتبط با درخواست تبدیل می باشند را تکمیل نمایید. پس از کامل کردن این فرم ها نوبت به پرسشنامه ای می رسد که باید مدیرعامل یا اعضاء داوطلب هیئت مدیره کامل شوند. در سومین مرحله، این فرم ها توسط مدیریت نظارت بر نهادهای مالی مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت صحت اطلاعات تایید لازم برای راه اندازی و ثبت شرکت هلدینگ صادر می گردد. در مراحل بعدی مجموعه عمومی تشکیل شده و آگهی تاسیس و ثبت نیز منتشر می گردد.

ما در مجموعه ثبت پایدار شرایط و بسترهایی را برای شما فراهم نموده ایم تا تمامی مراحل ثبت و راه اندازی شرکت های هلدینگ را تحت نظارت کارشناسانی باتجربه طی نمایید. خدمات ما می توانند به شما در تسهیل این امور و دریافت مجوزهای تاسیس در سریع ترین زمان ممکن کمک های شایانی نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره