پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

ثبت شرکت تعاونی

ثبت شرکت تعاونی

شرکت ها در کشورمان در انواع مختلفی قابل ثبت شدن هستند. اگر شرایط ثبت شرکت تعاونی را داشتید، می توانید با ارائه مدارکی که در این مطلب به شما می گوییم به راحتی امور مربوط به ثبت شرکت تعاونی را در سریع ترین زمان ممکن و در کمتر از 10 روز کاری انجام دهید.

شرکت های تعاونی برای تاسیس و ثبت شدن نیاز به ارائه مدارک و رعایت کردن شرایط خاصی دارند. در حالی که اطلاعات کافی در مورد این مدارک و شرایط داشته باشید می توانید از طریق موسسات مختلف به راحتی و با ارزان ترین هزینه، امور ثبتی را انجام دهید. ثبت شرکت به صورت آنلاین از طریق سامانه پایدار ثبت با ارزان ترین تعرفه و همراه با مشاوره رایگان و تخصصی به صورت 24 ساعته و آنلاین امکانپذیر می باشد.

شرکت تعاونی چیست؟

ثبت شرکت تعاونی به معنای راه اندازی و تاسیس شرکتی است که دارای اهداف منحصر به فردی است. این شرکت ها تجاری بوده و در حال حاضر نیز به طور گسترده ای در سطح کشور فعالیت دارند. چنین شرکت هایی دارای یک مجموعه اهداف خاص هستند و نکته ای که لازم است بدانید این است که این اهداف با اهداف شرکت های دیگر متفاوت است. به بیان ساده تر می توان گفت، شرکت های سهامی عام و خاص با هدف بهره وری بالا و افزایش سود فعالیت دارند. در مقابل شرکت های تعاونی به منظور بهبود وضعیت اقتصادی، تامین حوائج و نیازمندی ها مشغول به کار می باشند.

لازم به ذکر است که تاییده های مربوط به ثبت شرکت تعاونی توسط مجوز کار و رفاه اجتماعی و وزارت تعاون ارائه می شوند. این شرکت ها به منظور فعالیت در حوزه های مختلفی راه اندازی می شوند. اگر بخواهیم اشاره ای اجمالی به این حوزه ها داشته باشیم می توان مواردی همچون کشاورزی، مسکن، خدمات، توزیع، تولید و مصرف را نام برد. در حال حاضر از نظر نوع فعالیت و عضویت به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. از نظر فعالیت تولید و مصرف را در بر می گیرند و از نظر عضویت نیز شامل علم و خاص می شوند.

مراحل ثبت شرکت تعاونی

مراحل ثبت شرکت تعاونی

در این بخش از نوشتار خود قصد داریم تا به بررسی مهم ترین مراحل ثبت شرکت تعاونی پرداخته و در این راستا اطلاعات مفیدی را به شما انتقال دهیم. تنظیم اساسنامه را می توان گام ابتدایی ثبت شرکت های تعاوی دانست. در این مرحله اساسنامه مربوطه توسط هیئت موسس ایجاد می گردد. اعضای این هیئت را متقاضیان ثبت شرکت تشکیل می دهند که موظف هستند تا پیش نویسی از سند را تهیه نمایند. پس از تهیه این پیش نویس نوبت به تصویب اساسنامه اساسنامه می رسد که از اهمیت بسیار بالایی نیز برخوردار است.

توجه داشته باشید، یکی از شروط اصلی راه اندازی شرکت تعاونی آشنایی کامل موسسین با مجموعه مقررات و قوانین تعاونی ها می باشد. در این راستا اداره کل تعاون هر استان کلاس های آموزشی یک روزه ای را برگزار می نماید تا بتوان به دانش لازم در این حیطه دست یافت. نکته ای که لازم است بدانید این است که شما یک هفته پس از تاریخ ارائه تقاضای خود مبنی بر راه اندازی شرکت تعاونی می توانید در این کلاس های آموزشی شرکت کنید.

پس از جمع آوری مدارک موردنیاز برای این امر، اداره کل تعاون به بررسی تقاضا و طرح پیشنهادی شما می پردازد. این تقاضا ظرف مدت 5 روز مورد بررسی قرار گرفته و نظرات نهایی از سوی این اداره به شما اعلام می گردد. در صورت توافق با تقاضای شما فرم هایی در اختیار موسسین قرار می گیرد که بایستی تمامی آن ها را با دقت بالایی تکمیل نموده و ارائه نمایید.

شرایط ثبت شرکت تعاونی

شرایط ثبت شرکت تعاونی موارد متعددی را در بر می گیرد. در این راستا بایستی حتما مجوزهای قانونی فعالیت در حوزه موردنظر را از طریق مراجع زیرربط دریافت کنید؛ چرا که این مجوز برای شرکت هایی که در شرف راه اندازی می باشند الزامی است. همچنین شما نیاز به افتتاح یک حساب در بانک توسعه تعاون دارید. این حساب را باید با نام تعاونی در شرف تاسیس ایجاد نمود. از دیگر شروط راه اندازی شرکت تعاونی می توان به آگهی های دعوت از مجموع عمومی اشاره نمود. طی این آگهی ها در روزنامه های رسمی از مجمع عمومی دعوت به عمل می آید تا مراتب لازم همچون پیگیری ثبت شرکت تعاونی صورت پذیرد.

مدارک ثبت شرکت تعاونی

مدارک ثبت شرکتهای تعاونی

برای ثبت و راه اندازی شرکت تعاونی نیاز به مدارک خاصی دارید و بایستی این مدارک را به صورت کامل و بدون وجود نقصی تحویل دهید. مدارک ثبت شرکت تعاونی شامل موارد زیر می شوند.

  • اساسنامه شرکت تعاونی
  • تقاضانامه ثبت شرکت شرکت تعاونی
  • دعوت نامه مربط به تشکیل اولین مجمع عمومی عادی
  • صورت جلسه اولین مجمع عمومی با امضاء کلیه موسسان
  • اطلاعات کامل شرکت تعاونی ( نام، آدرس، میزان سرمایه، درصد سهام هرکدام از اعضاء، موضوع فعالیت)
  • شناسنامه و کارت ملی تمام اعضاء شرکت
  • کارت پایان خدمت برای آقایان
  • نام و مشخصات کامل بازرسان و مدیران
  • سوابق تمام اعضای شرکت همچون سوابق کاری، تحصیلی و مهارت ها
  • گواهی های بانکی مبنی بر واریز بخشی از سرمایه اولیه راه اندازی شرکت
  • گواهی عدم سوء پیشینه اعضای شرکت
  • مجوز فعالیت صادر شده از مراجع قضایی مربوطه

مزایای تاسیس شرکت تعاونی

حال که به شناخت دقیقی درباره مدارک و شرایط لازم برای ثبت شرکت تعاونی دست یافتید، لازم است به بررسی مزیت های راه اندازی چنین شرکت هایی بپردازیم. به طور قطع این شرکت ها می توانند مزیت های قابل توجه ای برای شما به همراه داشته باشند. از مهم ترین مزایای تاسیس شرکت تعاونی موارد زیر را می توان تشریح نمود که هر کدام از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

  • تامین قسمتی از سرمایه مربوط به شرکت های تعاونی توسط وزارت خانه ها
  • دریافت کمک های مالی از سوی بانک ها برای تامین و جمع آوری سرمایه موردنیاز
  • سپردن اجرای طرح های دولتی و پروژه ها به شرکت های تعاونی
  • فروش اموال دولتی به شرکت های تعاونی

هزینه ثبت شرکت تعاونی

در راستای هزینه ثبت شرکت تعاونی نمی توان نظر دقیقی داد؛ چرا که این هزینه ها تحت تاثیر فاکتورهای خاصی هستند. هزینه ای که شما برای راه اندازی این شرکت ها پرداخت می نمایید به حساب اداره های دولتی واریز می گردد. با این تفاسیر می توان گفت نوع شرکت تعاونی، مکان و حوزه فعالیت می توانند هزینه های راه اندازی و ثبت را تغییر دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید از کارشناسان ما در مجموعه ثبت پایدار کمک بگیرید.

انواع شرکت تعاونی

همان گونه که در بخش های قبل نیز بیان شد شما می توانید ثبت شرکت خود را به دو شکل عام و خاص انجام دهید. هرکدام از این شرکت ها ویژگی های خاص خود را دارند. راه اندازی شرکت های عام برای عموم افراد آزاد می باشد؛ اما در مقابل شرکت های خاص قابل راه اندازی توسط هر کسی نیستند. از جمله شرکت های قابل ثبت می توان به ثبت شرکت تعاونی چند منظوره، ثبت شرکت تعاونی دامداری و ثبت شرکت تعاونی خدماتی اشاره نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره