پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
ثبت شرکت, مقالات

ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا

شاید بتوان گفت که ثبت شرکت در اروپا یکی از آرزو های افراد بلند پرواز است. با این حال برای این کار باید تمامی جوانب لازم را مورد توجه قرار داد تا بتوان بهترین انتخاب ممکن را داشت. در حال حاضر و با توجه به شرایط کشور های اروپایی ثبت شرکت در قاره سبز می تواند همراه با ریسک های بزرگ باشد.

از جمله مواردی که در سال های اخیر ثبت شرکت در اروپا و اخذ اقامت را با ریسک مواجه ساخته می توان به رشد اقتصادی کند، بی ثباتی سیاسی و خطرات ناشی از گسترش جنگ های موجود اشاره کرد. با تمام این موارد اگر با دقت و علم کافی وارد این حوزه شوید می توانید موقعیت های موجود را رصد نمایید.

از جمله مواردی مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که کشور های اروپایی قوانین مخصوص به خود را دارند و باید با توجه به قوانین همان کشور به دنبال ثبت شرکت در اروپا با کمترین هزینه باشید.

شرایط لازم برای ثبت شرکت و ایجاد کسب و کار در اروپا

ثبت شرکت با توجه به قوانین کشور های اروپایی متفاوت می باشد. با این وجود برخی از نکات و الزاماتی وجود دارد که باید همه آن ها را رعایت نمایید. از جمله:

  • دفتر مرکزی و همچنین دفتر ثبت شده شرکت باید در کشوری عضو اتحادیه اروپا باشد.
  • حداقل سرمایه مشترک شما باید چیزی در محدوده 120000 یورو باشد.
  • لازم است تا در سایر کشور های عضو اتحادیه اروپا شعبه داشته و حضور فعال داشته داشته و یا همه شرکت های تابعه شما زیر نظر قوانین دو کشور اتحادیه اروپا اداره شوند.

لازم است بدانید که ثبت شرکت مجازی در اروپا نیز در مراحل ابتدایی و صدور درخواست های اولیه امکان پذیر است.

شرایط ثبت و تاسیس شرکت در اروپا

مراحل لازم برای ثبت شرکت

به منظور ثبت شرکت در اروپا باید مراحلی را طی کرده که به صورت زیر است:

  • انتخاب نوع شرکت و نامی برای آن
  • طرح تجاری و یا بیزنس پلن خود را انتخاب نمایید
  • ثبت شرکت به صورت آنلاین
  • پرداخت هزینه ثبت شرکت در اروپا
  • تنظیم اساسنامه شرکت و مشخص نمودن سهم هر یک از شرکا
  • افتتاح حساب بانکی
  • دریافت کد مالیاتی از اداره مالیات
  • دریافت کد بیمه از اداره بیمه
  • آغاز فعالیت شرکت و پرداخت به موقع مالیات

همانطور که مشاهده نمودید مراحل ثبت شرکت در کشورهای مختلف از پیچیدگی بالایی برخوردار نبوده و می توان تمامی مراحل را در صورت فراهم بودن مدارک به راحتی انجام داد. باید توجه نمایید که یکی از نکات بسیار مهم در ثبت شرکت در کشور های اروپایی پرداخت به موقع مالیات بوده که معمولا از مقادیر بالایی نیز برخوردار هستند.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در اروپا

یکی از سوالاتی که بسیاری از ایرانی ها به دنبال آن هستند مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان است. به طور کلی می توان گفت که این مدارک در اکثر کشور های اروپایی مشترک بوده و در برخی جزئیات متفاوت می باشد. این مدارک شامل:

  • پاسپورت معتبر
  • اطلاعات کامل شرکای تجاری و سهام داران
  • آدرس و اطلاعات ثبت شرکت
  • ارائه طرح تجاری و یا بیزنس پلن
  • مدارک لازم برای ارائه تمکن مالی
  • افتتاح حساب بانکی

مراحل ثبت شرکت در اروپا

بهترین کشور های اروپایی برای ثبت شرکت

با توجه به پیشرفت اقتصادی کشور های اروپایی و توجه این کشور ها به تولید و ارائه خدمات بهتر، ثبت شرکت در اروپا همواره مورد توجه بسیاری از افراد از نقاط مختلف دنیا بوده است. از جمله کشور های مناسب اروپایی برای ثبت می توان به دانمارک، نروژ، سوئد، ایرلند، انگلستان و هلند اشاره نمود. یکی از راه های ثبت شرکت در اروپا و اقامت، ثبت شرکت در کشور های در حال توسعه است.

برای مثال می توان گفت که ثبت شرکت در اسلواکی در سال اخیر مورد توجه برخی از سرمایه گذاران بوده است. کشور هایی نظیر اسلواکی که در حال توسعه هستند معمولا شرایط بهتری نسبت به کشور های توسعه یافته همچون آلمان برای ثبت شرکت فراهم می آورند.

نرخ مالیات در کشور های اروپایی

یکی از نکات مهمی که در هنگام ثبت شرکت در تمامی کشورهای اروپایی باید مدنظر قرار دهید، نرخ مالیات در کشور مربوطه می باشد. هرچه نرخ مالیات بیشتر باشد شما باید مقدار بیشتری از درآمد خود را به خزانه دولت وارد نمایید. نرخ مالیات در کشور سوئد در بالاترین مقدار بین کشور های اروپایی قرار داشته و در حدود 56 درصد است.

کمترین کشور ها با نرخ مالیات نیز کشور هایی نظیر جمهوری چک، اسلواکی، لتونی و استونی هستند که نرخ مالیات در آن ها به ترتیب برابر با 31.1، 25، 21.4 و 21.3 درصد است. لازم است بدانید که با وجود ثبت انواع شرکت در آلمان این کشور از نرخ مالیات تقریبا بالایی برخوردار بوده و نزدیک به 47.5 درصد می باشد.

ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت و دریافت اقامت اروپا

به منظور مهاجرت از طریق ثبت شرکت باید برخی از اصول و شرایط را رعایت نمایید. از جمله این شرایط می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • پرداخت به موقع مالیات
  • در مدت زمانی که در اروپا ساکن هستید مرتکب جرمی نشوید.
  • در هر دوره دریافت مجدد اقامت باید سودآوری شرکت خود برای دولت را اثبات رسانید.
  • سعی کنید کسب و کار خود را گسترش دهید و کمکی در راستای اشتغال زایی آن کشور کنید.

لازم است بدانید که پس از ثبت شرکت در تمامی کشورهای اروپا و همچنین ثبت شرکت در ترکیه ویزایی که برای شما صادر می شود محدود بوده و معمولا هر 6 ماه تا یکسال مجددا تمدید می شود. به همین منظور باید در این مدت تمام تلاش خود را برای اثبات مفید بودن شرکت خود برای اقتصاد آن کشور را انجام دهید.

کلام پایدار ثبت

در این مقاله سعی شد تا به طور مختصر در ارتباط با ثبت شرکت در اروپا مطالبی ارائه گردد. همانطور که می دانید ثبت شرکت در اروپا و اقامت یکی از آرزو های بسیاری از افراد است. به منظور ثبت شرکت در کشور های اروپایی لازم است تا مدارکی را تهیه نمایید که از جمله مهمترین این مدارک می توان به پاسپورت معتبر و اثبات تمکن مالی اشاره کرد.

در هنگام ثبت شرکت در کشور های اروپایی لازم است تا شرایط کشور مربوطه را مورد بررسی قرار دهید. برای مثال کشور های در حال توسعه معمولا شرایط مناسب تری را برای جذب سرمایه گذار ارائه می کنند و دریافت اقامت در این کشور ها نیز سختی های کمتری به همراه دارد. از جمله این کشور ها می توان به اسلواکی، استونی و جمهوری چک اشاره نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره