پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
ثبت شرکت, مقالات

ثبت شرکت در کانادا

ثبت شرکت در کانادا

با توجه به اینکه در کانادا شرایط اقتصادی و سرمایه گذاری بسیار عالی وجود دارد، بسیاری از افراد در کشورمان سعی دارند تا با ثبت شرکت در کانادا به رشد و درآمد بسیار مناسبی برای کسب و کار خود برسند. البته در برخی از موارد برای به دست آوردن اقامت برخی از افراد اقدام به ثبت شرکت در این کشور می کنند که برای این افراد نیز شرایط خاصی در نظر گرفته شده است.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در این کشور در ادامه به صورت کامل توضیح داده شده است. علاوه بر این شرایط شما می توانید برای ثبت شرکت به صورت قانونی در داخل و خارج از کشور با کارشناسان و متخصصین ما در ارتباط باشید.

احتمالا عبارت‌هایی مانند ثبت شرکت در کبک، ثبت شرکت در انتاریو و در کل ثبت شرکت بازرگانی در کشور کانادا به گوشتان به عنوان یک مدیر یا کارفرما خورده است. بعد از آمریکا که یکی از بهترین اقتصادهای دنیا را دارد و ثبت شرکت در آن بعد از تحریم ها، عملا کنسل شد، کانادا راه‌ها و روش‌های متفاوتی را برای مدیران بین‌المللی اعلام کرد.

برای شروع یک بیزینس و اطلاع از نحوه ثبت شرکت لازم است که با مراحل مختلف آن آشنا شوید. در هر مرحله هم باید شرایط و قوانین مربوط به آن را در نظر بگیرید و اقدامات لازم را انجام دهید.

مرحله‌ اول: برنامه ریزی برای کسب و کار

در این مرحله باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • تحقیقات لازم در مورد بازار کسب و کار مد نظر خود در کانادا را انجام دهید.
  • یک طرح تجاری یا بیزینس پلن قوی برای آن آماده کنید.
  • نوع و ساختار شرکت را انتخاب کنید: سهامی، مشارکتی و یا مالکیت انحصاری
  • مکان شرکت را مشخص کنید.

مرحله دوم: انتخاب نام تجاری برای شرکت

نامی که برای شرکت یا کسب و کار خود انتخاب می‌کنید باید دارای شرایط زیر باشد:

  • منعکس کننده نوع خدمات یا محصولاتی باشد که ارائه می‌دهید.
  • تلفظ و به خاطر سپردن آن آسان باشد.
  • طولانی نباشد.
  • نام شرکت متمایز از نام شرکت‌های مشابه باشد.

مرحله سوم: ثبت شرکت در دولت

پس از آن که مکان شرکت، نوع شرکت و نام بیزینسی آن را مشخص کردید، آن را ثبت کنید. برای این کار:

  • یک حساب بانکی تجاری باز کنید.
  • برای دریافت شماره تجاری (business number) و صورت حساب‌های مالیاتی (tax accounts) اقدام کنید.

مرحله چهارم: اقدام برای دریافت مجوزها و گواهی‌های تجاری

بسته به مکان جغرافیایی شرکت و همچنین نوع فعالیت آن، مجوزها و گواهی‌های خاصی لازم است.

برای مثال، اگر قصد دارید در شهر ونکوور در استان بریتیش کلمبیا شرکت تولید غذاهای خاص مانند چاشنی‌ها، اسنک‌ها، یا شیره‌های خوراکی تاسیس کنید، باید گواهی کسب معتبر شهر ونکوور را داشته باشید. همچنین ممکن است به تایید منطقه‌بندی، تایید ساختمان و تایید گواهی کسب (مانند تاییدیه‌های پلیس، آتش نشانی یا بخش بهداشت) هم نیاز داشته باشید.

مرحله پنجم: دریافت پشتیبانی و تامین مالی برای شرکت

کارآفرینان مهاجر و بومی که شرکت خود را در کانادا ثبت و راه‌اندازی می‌کنند، امکان دریافت انواع حمایت‌ها را در سطح ملی و منطقه‌ای دارند. این حمایت‌ها به صورت برنامه‌ها، خدمات، حمایت مالی و آموزش در حوزه کسب و کار مورد نظر ارائه می‌شود که با هدف توسعه کسب و کار کارآفرینان و در نهایت توسعه اقتصاد کانادا انجام می‌شود.

مراحل ثبت شرکت در کانادا

انواع شرکت‌های تجاری در کانادا

در کانادا شرکت های مختلف را می توان در انواع متفاوتی به صورت قانونی به ثبت رساند. شرکت ها و کسب و کار هایی که در کانادا به ثبت می رسند، می توانند با توجه به شرایطی که در نظر گرفته شده است از مزیت های قانونی برای رشد و کسب سهم بیشتر بهره مند شوند. در ادامه تمامی انواع شرکت های تجاری که در کانادا قابل ثبت شدن هستند را مورد بررسی قرار می دهیم.

شرکت های سهامی ( Corporation ) کانادا

شرکت های سهامی یا Corporation در کانادا دارای ساختارهای قانونی پیچیده تری در مقایسه با شرکت های Sole proprietorship و Partnership هستند. پروسه ثبت شرکت های سهامی به این شکل است که یک نهاد حقوقی جداگانه باید به وسیله مالکیت سهامدارانش شکل گیرد. شرکت های سهامی دارای تشریفات رسمی برای تقسیم سهام هستند و این سیستم فاصله مالیاتی و قانونی میان شرکت و سهامداران ایجاد می‌کند.

ثبت اینگونه شرکت ها معمولا تحت قوانین حقوقی استان محل سکونت صورت می‌گیرد، اما برخی از شرکت‌ها که فعالیت خارج از استانی یا بین المللی دارند، باید به صورت فدرال ثبت شوند که مراحل آن هزینه و پیچیدگی بیشتری نیاز دارد.

شرکت های سهامی باید به صورت سالانه سوابق و گزارشات دقیق مالی خود را به نهادهای نظارتی مرتبط ارائه دهند. بنابراین ترازنامه های مالی آن ها باید هر سال توسط حسابداران رسمی، مورد حسابرسی قرار گیرد.

شرکت مشارکتی General Partnership

این نوع شرکت‌ها باید حداقل ۲ عضو داشته باشند و امکان عضویت شرکای بیشتر هم وجود دارد. برای ثبت این نوع شرکت‌ها باید توافق نامه‌ای شکل گیرد که در آن نام شرکا، میزان سهم شراکت هر یک از آن‌ها و مسئولیت‌های مربوط به آن‌ها مشخص شود.

شرکت با مالکیت انحصاری Sole Proprietorship

در این نوع شرکت‌ها تنها یک نفر مالک شرکت است و مسئولیت تمام ضررها و خسارت‌های شرکت با او است.

مزایا

  • هزینه ثبت و راه‌اندازی شرکت نسبتا کم است.
  • ساختار ساده‌ای دارند و اداره آن‌ها راحت‌تر است.
  • تمام سود شرکت به تنها مالک آن تعلق می‌گیرد.
  • مسئولیت تمام تصمیم‌گیری‌های شرکت بر عهده تنها مالک آن است.

معایب

  • در صورت خسارت شرکت، تمام بدهی‌ها متوجه تنها مالک آن خواهد شد.
  • در صورت فوت مالک، شرکت منحل خواهد شد.
  • هر چند سال یک بار باید تمدید شود.
  • حفاظت کمی از نام شرکت صورت می‌گیرد.

ثبت شرکت برای غیرکانادایی ها

در کانادا هم مدیران غیرکانادایی که در شهر خود شرکت دارند و به دنبال ثبت شعبه شرکت هستند و هم غیرکانادایی هایی که می خواهند در کانادا برای خود شرکت تازه ای برای اولین بار تاسیس کنند، اجازه این کار دارند.

مهم ترین نکته برای ثبت شرکت در کانادا، قوانین هر استان برای کارهای ثبت است. هر فرد ابتدا باید از طریق روش های تجارت برای این کار اقدام کند، روش های مانند ویزای استارت آپ و خود حمایتی. علاوه بر این، راه دیگری نیز برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که ویزای کارآفرینی نامیده می‌شود و اتفاقاً روش محبوب و پر تقاضایی هم هست.

مزایای ثبت شرکت در کانادا

مزایای ثبت شرکت در کانادا

اما چرا ثبت شرکت در این کشور به این حد طرفدار دارد؟ جواب را می توان در مزیت هایی دانست که هر توع تجارت به همراه دارد. در ادامه مزایایی انواع ثبت شرکت را برایتان بازگو خواهیم کرد.

مزیت های شرکت خصوصی: راحترین و کم هزینه ترین نوع شرکت، کنترل بیزنس به دست صاحب تجارت، گزارش مالیاتی آسان

مزیت های شرکت مشارکتی: تقسیم ریسک شرکت بین افراد، تقسیم مدیریت، گزارش مالیاتی آسان

مزیت های شرکت سهامی: مسولیت محدود، درگیر نبودن مالکان در قبال بدهی های شرکت، جذب آسان سرمایه گذار و موسسات مالی، عضو شدن ارکان های دولتی در صورت کار با آن ها، دریافت درآمد به صورت حقوق یا سهام

مزیت های شرکت تعاونی: اداره توسط خود اعضا، مسولیت محدود

علاوه بر مزایای فوق، حق زندگی در کانادا و استفاده از امکانات برای فرد خانواده او وجود دارد.

معایب ثبت شرکت در کانادا

  • استان‌های مختلف کانادا قوانین متفاوتی برای ثبت شرکت دارند.
  • در صورت ثبت شرکت به صورت استانی در کانادا، محافظت از نام شرکت در برابر شرکت‌های دیگر کمتر است.
  • ثبت شرکت در بعضی از استان‌های کانادا نیاز به نماینده خدمات در آن استان دارد.
  • برای ثبت شرکت در بعضی از استان‌های کانادا، مدیر شرکت باید شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد.

مزایای ثبت شرکت در کانادا

هزینه ثبت شرکت در کانادا

از آنجایی که هر استان در کانادا شرایط خود را برای ثبت شرکت دارد نمی توان هزینه ثبت شرکت در این کشور را به طور مشخص بیان کرد.

اما به طور کلی، افرادی که به دنبال ثبت شرکت در کانادا هستند، باید حداقل ۳ سال سابقه کار و مدیریت یک شرکت را داشته باشند. حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در کانادا چیزی حدود 1600000 دلار کانادا است.

همچنین به منظور ثبت شرکت باید اظهارنامه مالکیت و همچنین یک فرم مشارکت تهیه کرده و بعد از آن درخواست خود را ارائه دهد.

از جمله هزینه ثبت شرکت در کانادا، هزینه ثبت نام تجاری است که مبلغی در حدود 20 دلار است. هزینه فرم ثبت نام بین 200 تا 250 دلار متغییر است.

همچنین متقاضی باید بعد از دریافت موافقت نامه ها و مجوز تجارت حدود ۸۰۰ دلار کانادا به دولت این کشور به عنوان وثیقه ارائه دهد. مدتی که این وثیقه در اختیار دولت کانادا است پنج سال بوده و بعد از مدت مبلغ قابل بازگشت خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره