پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
کد کارگاهی بیمه

کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ مراحل دریافت کد کارگاهی بیمه شده

کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ مراحل دریافت کد کارگاهی بیمه شده

کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ منظور از کد بیمه شده چیست؟ کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی چیست؟ و بقیه سوالاتی که در مورد کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی دارید را در این مطلب به صورت کامل و 100% بررسی خواهیم کرد.

سامانه آنلاین پایدار به عنوان اولین سامانه رسمی ثبتی 100% آنلاین در زمینه ثبت برند تجاری، تمامی امور مربوط به تهیه کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی را برای پرسنل شما با ارزان ترین هزینه انجام می دهد. در صورت نیاز به مشاوره و استفاده از این خدمات بهتر است با کارشناسان و متخصصین ما به صورت 24 ساعته در تماس باشید.

کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟

هر مجموعه، کسب و کار  و شغلی که نیروی کاری دارد تا برای کارفرما کاری انجام دهند، باید در اسرع وقت کارمندان خود را بیمه گند. کد کارگاهی بیمه به کدی گفته می شود که به کارگاه هایی که کارمندان در آن مشغول کارند اختصاص داده می شود. بیمه کارمندان تحت کد کارگاهی بیمه آن کارگاه صورت میگیرد. حال برای شما این کد را بیشتر توضیح می دهیم تا اطلاعات شما در این زمینه افزایش یابد.

در بیان کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ باید بگوییم که کد کارگاهی و بیمه به این صورت بیان می‌کند که هر شغل، مجموعه و کسب و کاری که به هر شکلی کارمند و نیروی کار دارد، باید به بیمه نمودن پرسنل خود در اسرع وقت اقدام کند؛ و هرگونه توافق در جهت مخالف این امر، اعتباری نخواهد داشت. به همین دلیل تمامی مجموعه ها و کسب و کارها در شروع فعالیت مجموعه، باید در اداره ی بیمه، پرونده تشکیل داده و به دریافت کد گارگاهی بیمه اقدام کند.

***وب سایت پایدار ثبت فقط امور مربوط به تشکیل پرونده کد کارگاهی برای شرکت ها را انجام می دهد و استعلام بیمه و یا استعلام کد کارگاهی جز خدمات این موسسه نمی باشد. 

برای تشکیل پرونده کد کارگاهی فرم زیر را پرد کرده و پرداخت نهایی را انجام دهید.

کد کارگاهی بیمه در حقیقت یک عدد 10 رقمی است که به هر کارگاهی که، دارای کارفرما و افراد بیمه شده ای که در آن محل کار می کنند و حقوق می گیرند، یک کد گارگاهی به خصوص تعلق می گیرید. این عدد 10 رقمی به چند بخش تقسیم می شود که با یک مثال به صورت کامل برای شما شرح خواهم داد:

در کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ عدد 3 رقم اول، نشان دهنده ی شعبه است، 3 رقم دوم نوع فعالیت مجموعه و در آخر 4 رقم آخر نشان دهنده ی شماره پرونده می باشد.

به مثال زیر توجه کنید:

کد 0183630037 را در نظر بگیرید، از چپ به راست، سه رقم اول نشان دهنده ی شعبه 18 تهران، سه رقم بعدی نشان دهنده ی فعالیت تراشکاری (این 3 رقم در سازمان تامین اجتماعی، به صورت ثابت تعریف شده است.) و چهار رقم آخر نشان می دهد که این فرد، سی و هفتمین نفری است که برای دریافت کد کارگاهی بیمه از سازمان تامین اجتماعی اقدام کرده است.

از طریق فرم زیر می توانید برای دریافت کد کارگاهی بیمه اقدام نمایید.

مهلت دریافت کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟

کد کارگاهی و کد بیمه چیست؟ و کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی

دریافت کد کارگاهی به این صورت است که کارفرمایان کارگاههای مشمول قانون، باید ظرف مدت ١٥ روز از تاریخ تاسیس و ثبت به منظور بیمه کردن کارکنان خود، به نزدیکترین شعبه تامین احتماعی واقع درمحدوده عملکرد کارگاه مراحعه کنند، و مدرکی را که نشانگر کارفرما بودن آنها می باشد، به شعبه تحویل داده و کد کارگاه دریافت نمایند.

مدارک اثبات کننده کارفرما بودن

در بررسی کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ باید به این نکته توجه داشته باشید که کد کارگاهی بیمه را فقط کارفرما می تواند اخذ کند، که باید در سازمان بیمه بتواند ثابت کند که کارفرمای کارگاه است و برای بیمه کردن کارمندان خود نیاز به کد کارگاهی دارد. این مدارک عبارتند از:

  • جواز کسب صنفی معتبر(دائم یاموقت) یا هرگونه اجازه کار از مراجع ذیصلاح
  • پروانه تاسیس یا بهره برداری
  • اسناد مالکیت یا اسناد اجاره و یا صلح نامه کارگاه (اعم از رسمی یا عادی)
  • تایید اتحادیه یا مجمع امورصنفی مربوطه مبنی بر کارفرمایی و بهره برداری کارگاه

بعد از اثبات کارفرما بودن، کارفرما درخواستی صادر می کند که در آن تعداد کارمندان و مشخصات دقیق هریک را ثبت کرده سپس شعبه تامین اجتماعی، پس از شناسایی کارگاه و تعداد کارگران شاغل در آن، پرونده کارگاه را تشکیل داده و شماره کارگاه را به آن اختصاص خواهد داد.

این نکته را در نظر داشته باشید که کارفرمایی که با توجه به تمامی شرایط ثبت شرکت به صورت قانونی اقدام به ثبت شرکت نموده باشد می تواند از این روش استفاده نماید.

کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟

کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی

در بررسی کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ باید در نظر داشته باشید که زمانی که آدس و فعالیت یک مجموعه تغییر می کند، کد کارگاهی اشخاص حقیقی آن نیز عوض می شود که کارفرما در هر یک از این 2 حالت، باید جهت اخذ کد کارگاهی جدید به سازمان تامین اجتماعی رجوع کند.

کد کارگاهی اشخاص حقوقی تغییر نمیکند و کد کارگاهی که در اولین شعبه دریافت مینمایند تا زمان انحلال شرکت ثابت میماند.

دفاتر اسناد رسمی دادگستری مانند اشخاص حقوقی بوده و کد آنها تغییر نمیکند.

کارفرما می بایستی هر ماه لیست کارگران یا کارمندان مشمول قانون تامین اجتماعی که در استخدام یا در اختیار دارند صرف نظر از نوع قرارداد و کار و ترتیب استخدام و نحوه پرداخت حقوق و مزایا در مهلت مقرر در قانون (حداکثر تا آخرین روز ماه بعد) به سازمان ارسال نماید.

در بررسی کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟ باید در نظر داشته باشید که به هنگام تحویل اولین لیست، باید اصل و تصویر شناسنامه تمام کارکنان کارگاه به واحد نام نویسی شعبه ارایه شود و ضمن دریافت شماره بیمه، این شماره در لیست های ماهانهدر مقابل نام افراد درج گردد تا بیمه شدگان بتوانند از خدمات بیمه استفاده نمایند.

لازم است یادآوری شود که به هنگام نقل و انتقالات کارگاه، دریافت مفاصاحساب از شعبه تامین اجتماعی لازم است.

کد کارگاهی کد بیمه تامین اجتماعی چیست؟

هزینه دریافت کد بیمه تامین اجتماعی

دریافت کد کارگاهی یکی از امور حقوقی می باشد که باید توسط یک متخصص صورت گیرد. مانند ساختن ساختمان که شما هیچموقه اقدام به آن نمی کنید زیرا باید توسط متخصص آن صورت گیرد. امورات حقوقی از پیچیده ترین امور اداری می باشند که طوری طراحی شده اند تا مردم از آن سر در نیاورند.

دریافت کد کارگاهی بیمه امری است که امروزه توسط ثبت پایدار به طور آنلاین صورت می گیرد. شما با مراجعه به صفحه ی دریافت کد کارگاهی تمامی این امور را به متخصصین حقوقی ما سپرده و در آخر فقط کد را دریافت می کنید. لازم به ذکر است که اگر اصرار به انجام این امر دارید، می توانید تنها از مشاوره رایگان تلفنی ما بهره مند شوید تا در این مسیر مشاوران پایدار راهنمای شما باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره