پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
صورتجلسه ها

صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص و تنظیم و پیگیری مراحل ثبت

صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص و تنظیم و پیگیری مراحل ثبت

صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص چگونه تنظیم می شود؟ چه نکاتی در هنگام تنظیم صورتجلسه حقوقی باید در نظر گرفته شود؟ مهم ترین مراحل برای ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص و صورتجلسه تغییرات آن چگونه است؟

در این مطلب از وب سایت پایدار ثبت به عنوان اولین سامانه رسمی ثبتی در کشور به صورت 100% آنلاین قصد داریم به صورت کامل این موضوعات را مورد بررسی قرار دهیم. در صورتی که قصد دارید 0 تا 100 عملیات ثبت شرکت خود را به صورت آنلاین انجام دهید یا صورتجلسه تغییرات شرکت را به صورت کاملاً دقیق و بدون مشکل تنظیم نمایید می توانید از خدمات این سامانه با ارزان ترین هزینه استفاده نمایید.

موارد الزامی تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

پس از ثبت شرکت می‌توانید نسبت به اعمال تغییراتی در شرکت خود و اتخاذ تصمیمات لازم در هیئت‌مدیره اقدام نمایید. جهت معتبر بودن تصمیمات متخذه و معتبر بودن تغییرات، لازم است آن‌ها را در قالب یک صورت جلسه به رشته تحریر درآورد. پس از تنظیم صورتجلسه برای ثبت آن باید نسخه ای از آن را به اداره ثبت شرکت‌ها ارائه نمایید.

صاحبان مربوط به سهام شرکت ها هرگونه تغییراتی در مورد درخواست خود اعم از انتخاب تغییر مدیر، بازرس یا بازرسین، انتخاب روزنامه کثیر الانتشار، تصویب ترازنامه، تغییرات در اساسنامه، کاهش و افزایش سرمایه، انحلال شرکت و نحوه تسویه حساب آن را باید توسط مجمع عمومی فوق العاده و یا مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده و یا در صورت تعویض اختیار برخی به هیئت مدیره در قالب صورتجلسه به اداره ثبت شرکت ها اعلام نمایند. در ادامه مطلب به این موضوعات بیشتر مي پردازيم.

بر اساس ماده ی ۲۰۰ قانون تجارت مصوبه ثبت تغییرات شرکت ها در موارد زیر، الزامی می باشند؛

هرگونه تغییر در اساسنامه ی شرکت

تمدید کردن مدت شرکت، اضافه بر مدتی که مشخص شده است.

انحلال یافتن شرکت؛ حتی در شرایطی که مدت زمان شرکت انقضا شده باشد.

اضافه شدن و یا کم شدن شرکا و اعضا از شرکت

عوض کردن نام شرکت

تغییر یافتن مدیر و یا مدیران شرکت (طبق ماده ی ۵۸ قانون تجارت)

با توجه به موارد ذکر شده، اعمال اینگونه از تغییرات در شرکت لازم به ارائه و ثبت صورتجلسه می باشد و در قالب صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص باید تنظیم شود؛ که الزامی است بر اساس موضوع تغییرات شرکت، جلسه ای برگزار شود تا همه ی موارد دارای تغییر در آن بیان شود و در صورتجلسه ثبت شود.

همچنین باید در اداره ثبت شرکتها، امورات و متن صورتجلسه را ثبت نمایید. که باید طبق اصول و رعایت قوانینی انجام شود تا در پایان آگهی، تغییرات شرکت نیز صادر شده و در روزنامه رسمی کشور اطلاع رسانی شود که در این صورت، تمامی مراحل آن به صورت قانونی و دقیق انجام شده است.

تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

    • تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص به‌ وسیله دبیر یا منشی جلسه تنظیم می‌گردد. دبیر یا منشی جلسه ممکن است یکی از اعضای اصلی جلسه یا شخص دیگری با همین عنوان – البته بدون حق رای در جلسه – باشد. متن صورت‌ جلسه باید کامل و دقیق و مطابق با نمونه‌های ارائه‌شده در اداره ثبت شرکت‌ها تنظیم گردد. پس از تنظیم صورتجلسه باید عیناً آن را در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها ثبت کرد.

هر صورتجلسه با توجه به نوع شرکت و موضوع جلسه شامل قسمت‌های مختلفی می‌باشد؛ اما تقریبا تمامی صورتجلسه‌ها می‌بایست شامل موارد ذیل باشند و نکات ذیل به‌صورت کامل می‌بایست قید گردد:

    • شماره جلسه: شماره جلسه بر مبنای استمرار و یا دوره‌ای بودن جلسه و بر اساس دستورالعمل‌های داخلی شرکت‌ها استخراج و درج می‌گردد.
    • مشخصات اعضای جلسه: نام و نام خانوادگی و سمت هر یک از افراد حاضر و غایب در جلسه می‌بایست در قسمت مشخصی در صورتجلسه درج گردد.
    • دستور جلسه: هدف تشکیل و برگزاری جلسه از ضروریات هر صورتجلسه است و از قبل می‌بایست به اطلاع اعضای جلسه رسیده باشد.
    • مطالب مطرح‌شده در جلسه: مطالب مهم مطرح شده در جلسه می‌بایست به صورت کامل و با رعایت اصل امانت در صورتجلسه درج گردد و مشخص شود که هر یک از مطالب توسط چه کسی بیان شده است.
    • تصمیمات اتخاذ شده: تصمیمات و مصوبات جلسه می‌بایست در صورتجلسه نوشته شود. گاهی نیز الزامی است که در صورتی که عضوی از جلسه با مصوبات و یا تصمیمات اتخاذ شده مخالف باشند، می‌بایست اسامی آن‌ها به همراه دلایل مخالفت آن‌ها در صورتجلسه درج شود.
    • زمان جلسه: تاریخ برگزاری جلسه و زمان دقیق شروع و خاتمه جلسه از موارد ضروری همه صورتجلسه‌ها می‌باشد.
    • مکان جلسه: مکانی که جلسه در آن برگزار می‌شود می‌بایست به صورت شفاف در صورتجلسه درج شود به‌طوری که مکان درج شده برای تمامی اعضای حاضر در جلسه شناخته شده و بدون ابهام باشد.
    • تکلیف جلسه بعدی: چنانچه اهداف جلسه در یک جلسه محقق نشود و نیل به اهداف نهایی جلسه مستلزم برگزاری جلسه‌ای دیگر باشد، در صورتجلسه می‌بایست زمان، مکان، دستورات و اقدامات لازم‌ اجرا تا جلسه آتی درج گردد.
    • امضاء شرکت‌کنندگان: تمامی اعضای شرکت‌کننده در جلسه – اعم از دارای حق رای و بدون حق رای – می‌بایست پس از مطالعه دقیق مطالب مندرج در صورتجلسه، آن را امضا نمایند.

مراحل تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

مراحل ثبت تغییرات و تنظیم آنلاین صورتجلسه تغییرات

مرحله ی اول صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص: کامل کردن اطلاعات شرکت

وارد نمودن شناسه ملی شرکت در قسمت مربوطه

وارد نمودن شماره ثبت و انتخاب نوع شرکت در صورت نداشتن شناسه ملی.

مرحله دوم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص: وارد کردن اطلاعات جلسه

تعیین نوع صورتجلسه با توجه به نوع شرکت (مجمع عمومی سالیانه، مجمع عمومی عادی، فوق العاده و…)

مشخص نمودن حد نصاب جلسه مبنی بر حضور تمامی اعضای شرکت و یا اکثریت اعضا

تکمیل مشخصات متقاضی ( نام، نام خانوادگی، شماره ملی، و…)

مشخص نمودن سمت متقاضی مبنی بر اینکه اصیل باشد یا وکیل

مشخص نمودن تاریخ برگزاری جلسه

وارد کردن ساعت شروع و پایان در جلسه در قسمتهای مربوطه و رعایت تقدم و تأخر ساعات جلسه چنانچه در یک روز چند جلسه تشکیل شده باشد.

کلیک بر روی کلید پذیرش موقت

دریافت شماره ۱۹ رقمی تعیین مشخصات و سمت امضا کننده دفتر

مرحله سوم ورود تمامی تصمیمات جلسه

انتخاب تصمیم مورد نظر از فهرست نوع تصمیم و سپس انتخاب کلید افزودن تصمیم جلسه

مرحله چهارم مشخص نمودن نام های درخواستی، در صورتی که در موضوع جلسه تغییر نام وجود داشته باشد.

مشخص نمودن اولویت به ترتیب اسامی ( نباید بیشتر از پنج اسم باشد)

تایپ اسم مورد نظر در فیلد درخواستی

مرحله پنجم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص: وارد کردن اشخاص جلسه به طور کامل

مشخص نمودن اعضای حاضر در جلسه و سمت آنها در جلسه( وکیل، سهامدار…)

وارد نمودن اطلاعات شخص ( نام، نام خانوادگی، شماره ملی، نام پدر، تابعیت …)

وارد کردن شماره ملی شخص در صورت ایرانی بودن و شماره گذرنامه در صورت غیر ایرانی بودن

وارد کردن نام شخص، شناسه ملی و شماره ثبت در صورت حقوقی بودن شخص

مرحله ششم درج سمت اشخاص جلسه به طور دقیق

تعیین اشخاص جلسه

انتخاب سمت در شرکت از فهرست مربوطه

انتخاب سمت در جلسه

مرحله هفتم تعیین ارتباط اشخاص جلسه (نماینده سهامدار بودن یا وکیل سهامدار بودن)

انتخاب گزینه نماینده یا وکیل

انتخاب نوع نمایندگی ( وکیل، وصی، قیم ..) از فهرست مربوطه

انتخاب موکل

انتخاب گزینه ی ثبت ارتباط اشخاص

مرحله هشتم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص:

در این مرحله متقاضی باید مدارکی که بنا به تصمیمات انتخاب شده و نوع صورتجلسه، تهیه شده را ارائه کند.

مرحله نهم تایپ متن صورتجلسه عینا و دقیقا

تایپ متن صورتجلسه در این صفحه و استفاده از متون پیش فرض از سامانه

نکات مهم تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

نکات مهم تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

در تنظیم صورت‌جلسه در هر یک از شرکت‌های هفت‌گانه قانون تجارت، توجه به نکات ذیل حائز اهمیت می‌باشد:

    • توجه به عدم جمع صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

وقتی موسسین شرکت قصد انجام چند تغییر هم‌زمان در شرکت را دارند باید برای هر یک از موضوعات صورت‌جلسه مجزا تنظیم گردد. برای مثال جمع این عناوین یعنی تغییر اعضا، تغییر در سهام شرکت، تغییر آدرس و سایر تغییرات غیرممکن است و باعث رد ثبت آن ها می‌گردد. با توجه به نوع صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص باید برای هر یک از آنها پذیرش اینترنتی جداگانه دریافت شود. برای نمونه اگر صورت‌جلسه مورد تغییر نام شرکت به همراه تغییرات دیگر نظیر تغییر آدرس شرکت باشد، حتی‌المقدور صورت‌جلسه‌ای مجزا تدوین شود. برای مثال در صورتی‌ که نام پیشنهادی شما تایید نشود، بقیه تصمیمات ذکر شده در صورت‌ جلسه هم همراه با عدم تایید نام، رد می‌شود.

    • انتخاب صحیح نوع صورت‌جلسات

انتخاب صحیح نوع صورت‌جلسات با توجه به نوع شرکت بسیار مهم و تعیین‌کننده است. به‌ عنوان‌ مثال برای انحلال یک شرکت با مسئولیت محدود، حتماً باید صورت‌جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده تنظیم شود. در صورتی‌ که صورت‌ جلسه انحلال ذیل سایر عناوین صورت‌جلسات مانند صورت جلسه هیئت‌مدیره تشکیل گردد، موجب رد صورت‌ جلسه می‌گردد.

    • جامع و کامل بودن صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

متن صورت‌ جلسه را کامل، دقیق و عیناً مانند نمونه ارائه‌شده توسط اداره ثبت شرکت‌ها تنظیم نمایید. پیشنهاد ما به شما این است که دقت کنید که متن صورت‌جلسه تایپ‌ شده در سامانه، عینا و به‌ طور دقیق با متن صورت‌جلسه تنظیمی یکسان باشد. توجه به تطابق این موارد، شما را از رد ثبت خود محفوظ می‌دارد .

    • ارسال اصل صورت‌ جلسه به اداره ثبت شرکت‌ها

اصل صورت‌ جلسه امضا شده توسط اعضا باید به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال گردد، نه کپی آن. باید دقت داشته باشید که کپی برابر اصل صورت‌جلسه نیز پذیرفته‌شده نیست.

    • نام گذاری دقیق صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

دقت نمایید نام صورت جلسه به درستی تعیین شده باشد. انواع متفاوتی از صورت‌جلسه را در یک صورت‌جلسه ترکیب نکنید. به عنوان مثال از تنظیم عناوینی همچون “مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده” خودداری نمایید.

    • دریافت کد رهگیری

رکن اصلی شناسایی و پذیرش صورت‌جلسه شما، کد رهگیری صادر شده توسط سامانه برای شما می‌باشد. حتماً در بالای برگه صورت‌ جلسه، شماره رهگیری و بارکد صادرشده درج شود. همچنین یک نسخه از رسید پذیرش حاوی شماره و بارکد رهگیری را روی پاکت پیوست نمایید. باید توجه داشت که کمرنگ یا ناخوانا بودن کد رهگیری موجب رد صورت‌ جلسه شما می‌شود.

    • ذکر دقیق شناسه ملی و شماره ثبت

شماره ثبت یا شناسه ملی در ثبت صورت جلسه از اهمیت فراوانی برخوردار است. اگر شماره ثبت و یا شناسه ملی شرکت یا مؤسسه شما با هم مطابقت ندارد یا بیش از یک شناسه ملی به شرکت شما تخصیص‌یافته امکان پذیرش صورت‌ جلسه خود را ندارید. قبل از اقدام به ثبت صورت‌جلسه خود، به واحد تعیین شناسه ملی واقع در اداره تعیین نام ثبت شرکت‌ها مراجعه فرمایید.

    • تاریخ صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص

تاریخ صورت‌ جلسه موضوع بسیار مهمی است. دقت نمایید که تاریخ ذکر شده در هر دو صورت‌ جلسه امضا شده یکی باشد و با تاریخ ذکر شده در سامانه نیز دقیقاً همخوانی داشته باشد.

تعریف کامل صورتجلسه

بعد از بررسی مراحل و شرایط تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص بهتر است تعریف کاملی از خود صورتجلسه نیز ارائه نماییم.

صورتجلسه به معنای نوشته‌ای است که رویدادهای جلسه در آن ثبت می‌شود. به‌ طور معمول شامل تاریخ و محل برگزاری جلسه، مشخصات اعضای شرکت‌کننده، تصمیمات اتخاذ شده و دیگر اطلاعات ضروری مرتبط با موضوع جلسه می‌باشد. مکمل تحقق جلسه، تنظیم صورتجلسه است که رسمیت جلسه را تأمین می‌کند.

در صورتی که قصد دارید از مراحل و نکات مهم در نوشتن نحوه تنظیم صورتجلسه حقوقی آگاه شوید می توانید از مقاله اختصاصی پایدار ثبت استفاده نمایید.

اهم صورت‌جلسات

    • صورت‌جلسه هیات مدیره
    • صورت‌جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه
    • صورت‌جلسه مجمع عمومی عادی یا عادی به طور فوق العاده
    • صورت‌جلسه مجمع عمومی فوق العاده
    • صورت جلسه شرکت با مسئولیت محدود

ممكن است تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص مراحل پیچیده ای داشته باشد؛ ولی این کار وقتی توسط کارشناسان خبره ی این امر انجام شود، کار بسیار ساده ایست. ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم و با استفاده از تجربه و دانش کارشناسان خود صورتجلسات و تصمیمات شرکت شما را تنظیم کرده و در اختیارتان قرار دهیم.

کارشناسان ما در ثبت پایدار با تماس با شما و دریافت اطلاعات لازم تمامی مراحل را در کمترین زمان ممکن و به صورت کاملا قانون برای شما انجام می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره