پشتیبانی آنلاین : 09357100044 (واتساپ - ایتا - تلگرام) تماس : 02125917699
مقالات ثبت شرکت

استعلام تعاونی آنلاین + استعلام شرکت تعاونی | استعلام تعاونی های مسکن

استعلام تعاونی آنلاین + استعلام شرکت تعاونی | استعلام تعاونی های مسکن

پیش از ثبت شرکت لازم است نوع شرکت و زمینه‌ای را که قصد دارید در آن فعالیت کنید را مشخص کنید. در قانون ایران هر یک از انواع شرکت‌ها از نظر نوع فعالیت، میزان سرمایه افراد، میزان سود افراد، نحوه‌ی تصمیم‌گیری در شرکت و … متفاوت می‌باشند. شرکت تعاونی یکی از انواع شرکت‌هاست که در آن افراد هم‌صنف و یا متناسب به یکدیگر (همسایه، خویشاوند، دوست، همشهری) برای دستیابی به هدفی مشترک گرد هم آمده و برای رسیدن به هدفی به یکدیگر کمک می‌کنند. به طور کلی می‌توان گفت که تعاونی‌ها متکی به اعضاء هستند نه به سرمایه. برای آگاهی نسبت به قانونی بودن یا نبودن یک تعاونی و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره تعاونی مورد نظر می‌توانید اقدام به استعلام تعاونی کنید. در ادامه این مطلب با پایدار ثبت همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در ارتباط با ثبت شرکت تعاونی، انواع شرکت تعاونی و همچنین نحوه استعلام تعاونی را با شما در میان بگذاریم.

البته پایدار ثبت به عنوان اولین سامانه رسمی انجام تمامی امور ثبتی به صورت آنلاین، کار های مربوط به ثبت برند و را به صورت کاملاً آنلاین انجام می دهد و شما می توانید با ارزان ترین هزینه ثبت برند به راحتی تمامی امور مربوط به ثبت برند خود را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهید.

استعلام اعتبار شرکت تعاونی

برای استعلام اعتبار شرکت از نظطر اسم و یا استعلام اعضای شرکت کافی است فرم زیر را پر کرده و پرداخت هزینه مورد نظر را انجام دهید.

تعاونی چیست؟

به طور کلی ۷ نوع شرکت وجود دارند که هر یک بسته به نوع آن‌ها شرایط، ضوابط و مراحل ثبت متفاوتی دارند. این ۷ نوع شرکت عبارتند از:

  • شرکت سهامی
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت تضامنی
  • شرکت مختلط غیر سهامی
  • شرکت مختلط سهامی
  • شرکت نسبی
  • شرکت تعاونی

برای ثبت شرکت آنلاین و فوری ( در کمتر از 14 روز) می توانید از فرم زیر استفاده نمایید.

ثبت شرکت آنلاین

طبق تعاریف تعاونی یا همان شرکت تعاونی مشارکتی گروهی از افرادی است که هم‌صنف هم هستند و یا تناسبی مسابه دارند مثلا دوست، همسایه، خویشاوند و یا همشهری هم هستند. این گروه از افراد برای رسیدن به منافعی مشترک گرد یکدیگر می‌آیند، سرمایه معینی را در میان می‌گذارند و دسته جمعی مشکلی را حل کرده یا به هدفی مشترک می‌رسند.

استعلام شرکت تعاونی

در بسیاری از انواع شرکت‌های تاسیسی سهامداران به میزان سهامی که دارند، حق رای خواهند داشت و نسبت سهام به رای در آن‌ها وجود دارد. در تعاونی‌ها اینطور نیست و تمام اعضاء حتی اگر دارای سرمایه و سهم یکسان از سود نباشند، به هر حال یک حق رای دارند و نسبت سهام به رای در این شرکت‌ها وجود ندارد. در واقع همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، تعاونی متکی به اعضاء است نه به سرمایه.

برای آگاهی از قانونی و قابل اعتماد بودن تعاونی‌ها می‌توانید با داشتن شماره ثبت تعاونی و یا نام تعاونی، اقدام به استعلام تعاونی نمایید. برای گرفتن استعلام تعاونی می‌توانید از طریق سامانه‌ی اینترنتی اقدام نمایید که در ادامه روش آن را به شما شرح خواهیم داد.

در نظر داشته باشید برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط ثبت شرکت و همچنین تمامی تعرفه ها و هزینه ثبت شرکت در سال جدید می توانید با کارشناسان حرفه ای پایدار ثبت در ارتباط باشید و مراحل ثبت شرکت خود را به صورت 100% آنلاین از طریق این سامانه انجام دهید تا بعداً بتوانید در صورت نیاز استعلام های مربوط به شرکت های تعاونی را از این طریق انجام دهید.

انواع تعاونی

شرکت‌های تعاونی، از لحاظ نوع فعالیت و نوع عضویت دارای انواع مختلفی می‌باشند. هر یک از انواع تعاونی‌ها دارای قوانین و ضوابط مخصوص به خود هستند و برای حوزه‌های مشخصی به ثبت می‌رسند. انواع تعاونی‌ها به شرح زیر هستند:

انواع شرکت تعاونی از لحاظ نوع فعالیت

شرکت تعاونی تولیدی

این شرکت برای فعالیت و اشتغال در امور مربوط به کشاورزی، دامداری، دامپروری، پرورش و صید ماهی، شیلات، صنعت، معدن، عمران شهری، روستایی، عشایری و نظیر آن‌ها تاسیس شده و به ثبت می‌رسد. لازم به ذکر است که در این نوع تعاونی یک واحد تولیدی اداره می‌شود.

شرکت تعاونی توزیعی

این نوع از تعاونی‌ها در حوزه‌های مربوط به تهیه و توزیع کالا فعالیت می‌کنند. امور مربوط به مسکن، خدمات و سایر نیازمندی‌های اعضاء در این دسته از انواع تعاونی‌ها قرار می‌گیرند. برخی از شرکت‌ها هم فعالیت تولیدی دارند و هم فعالیت توزیعی، که به این دسته از تعاونی‌ها، تعاونی تولیدی و توزیعی می‌گویند.

به نوعی می‌توان گفت تعاونی‌های تولیدی در حوزه‌های مربوط به تولید مانند دامداران، کشاورزان، پرورش‌دهندگان زنبور عسل فعالیت می‌کنند و حوزه‌ی فعالیت تعاونی‌های توزیعی، تامیت نیاز تولیدکنندگان می‌باشد.

انواع شرکت تعاونی از لحاظ نوع عضویت

شرکت تعاونی عام

عضویت در این نوع از تعاونی‌ها برای همه آزاد است. تعداد اعضای این نوع از تعاونی‌ها حداقل ۵۰۰ نفر است. برای اینکه بدانید یک شرکت تعاونی عام به صورت قانونی فعالیت می‌کند یا خیر، و همچنین کسب اطلاعاتی دیگر از شرکت می‌توانید نسبت به استعلام تعاونی اقدام نمایید که طریقه آن را شرح خواهیم داد.

شرکت تعاونی خاص

این نوع از تعاونی‌ها بر خلاف تعاونی عام، دارای شرایطی می‌باشد و عضویت در آن برای همه آزاد نیست. عضویت در تعاونی خاص برای گروهی مشخص مانند کارگران، دانشجویان، کشاورزان، پزشکان،زنان و به طور کلی اعضای هر صنف مشخص می‌باشد.

استعلام تعاونی

نحوه استعلام تعاونی

همان طور که پیشتر نیز اشاره کردیم، استعلام تعاونی روشی برای آگاهی از قانونی بودن یا نبودن تعاونی مورد نظر است. با در دست داشتن اطلاعاتی نظیر شماره ثبت تعاونی و یا نام تعاونی می‌توانید از طریق سامانه اینترنتی اقدام به استعلام تعاونی کنید. مراحل ثبت تعاونی به شرح زیر می‌باشد:

۱. در مرحله اول استعلام تعاونی باید وارد سامانه اینترنتی استعلام شناسه ملی شرکت‌ها به نشانی  http://www.ilenc.ir شوید.

۲. در این سامانه می‌توانید با پر کردن یکی از سه فیلد شناسه ملی، شماره ثبت و نام تعاونی و همچنین وارد کردن کد امنیتی، نسبت به جستجو و استعلام اقدام نمایید.

۳. در مرحله دوم استعلام تعاونی گزینه جستجو را انتخاب کنید و در صورت وجود تعاونی، اطلاعات آن نظیر شناسه ملی ، شماره ثبت، نام شخصیت حقوقی، نوع شخصیت، سازمان ثبت کننده و همچنین توضیحات (در صورت وجود آن) در کادر مربوطه نشان داده می‌شود.

دقت داشته باشید که به هنگام استعلام تعاونی نام شرکت را درست و کامل وارد کنید. زیرا در صورت درست نبودن نام تعاونی، تمام شرکت‌هایی که حروف نوشته شده توسط شما در نامشان وجود دارد نیز نمایان شوند.

۴. در صورتی که نتایج جستجو بیش از یک شرکت بود، می‌توانید با کلیک بر روی تعاونی مورد نظر اطلاعات را در صفحه‌ای جداگانه مشاهده کنید.

استعلام شرکت تعاونی ثبت شده

پس از استعلام تعاونی چه اطلاعاتی بدست می‌آید؟

استعلام تعاونی اطلاعات زیادی را نمایش می‌دهد که به شما کمک می‌کند علاوه بر آگاهی نسبت به قانونی بودن شرکت، اطلاعات دیگری نیز از آن داشته باشید. این اطلاعات به شرح زیر می‌باشند:

  • ثبت کننده تعاونی
  • شناسه ملی تعاونی
  • تاریخ تاسیس تعاونی
  • تاریخ آخرین تغییرات تعاونی
  • نام کامل تعاونی
  • شماره ثبت تعاونی
  • اداره کل ثبت‌کننده
  • واحد ثبتی ثبت‌کننده
  • کدپستی تعاونی
  • محل اقامت قانونی تعاونی
  • وضعیت تعاونی

در صورتی که قصد دارید با اطلاع از تمامی مدارک ثبت برند و شرایط ثبت برند به راحتی تمامی مراحل ثبت برند را از طریق این سامانه انجام دهید لازم است تا ابتدا برای استعلام برند های ثبت شده قبلی اقدام نمایید و پس از آن با کمترین هزینه عملیات ثبتی را از طریق این سامانه که 0 تا 100 عملیات را به صورت آنلاین انجام می دهد، به صورت کامل و در هر مکان و زمانی انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره